Καταλαβαίνουμε ότι η Αυγή προτιμά να κυλιστούμε όλοι μαζί στη λάσπη

«Καταλαβαίνω ότι η Αυγή έχει ένδεια επιχειρημάτων να μιλήσει για όσα δεν κάνει η κυβέρνηση για να πάρουμε αυτό το 1 δισ. από τα κέρδη των ομολόγων από τις κεντρικές τράπεζες που μας έχουν υποσχεθεί οι πιστωτές», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον realfm 97,8 και πρόσθεσε, αναφερόμενη στη νκαταδίκη του πρώην βουλευτή και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη:

«Καταλαβαίνω ότι η Αυγή προτιμά να κυλιστούμε όλοι μαζί στη λάσπη αλλά εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά, ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, δεν είναι σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, δεν έχει κανένα κομματικό αξίωμα και δεν παρέχει υπηρεσίες στη ΝΔ. Τελεία και παύλα».

“Έχει αποχωρήσει ο κ. Νίκος Γεωργιάδης από τη ΝΔ εδώ τρία χρόνια οικειοθελώς λόγω της δικαστικής του περιπέτειας. Σέβομαι τη Δικαιοσύνη, δεν αθωώνω και δεν καταδικάζω κανέναν. Το όλον της ΝΔ δεν επηρεάζεται από αυτή την υπόθεση. Εχω κάνει κριτική στο νόμο Παρασκευόπουλου που βγάζει έξω εγκληματίες και παιδεραστές”. Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στον News24/7 στους 88,6.

«Προσπάθεια από κύκλους να πάθει ζημιά η Ν.Δ.» διακρίνει είδε ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Βλάχος μιλώντας στο Open για την καταδίκη του πρώην συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη,

Έκανε λόγο για «προσωπική υπόθεση» και πρόσθεσε: «Ο καθένας μας θα μπορούσε να είχε μπλέξει», καλό θα ήταν να μην είχε μπλέξει».

«Ο ίδιος πρέπει να στηρίξει τον εαυτό του και την αθωότητά του μέχρι τέλους», τόνισε συμπληρώνοντας ότι στη δίκη  δεν πήγε η Ν.Δ. αλλά οι «φίλοι του». Ο κ. Βλάχος επεσήμανε ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει φύγει πάρα πολλά χρόνια από τη Ν.Δ.

Μοίρασε το άρθρο!