Καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ με τον Δημήτρη Γραικό

Μετά την αναφορά εναντίον της Εισαγγελέως που έστειλε την υπόθεση του Δημήτρη Γραικού στο Αρχείο, ακολούθησε και προσφυγή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να ακυρωθεί η διάταξη της.

Το θρίλερ του κτηνοτρόφου παίρνει πλέον νέα δικαστική τροπή. Η προσφυγή θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Εφετών και θα ανατεθεί σε κάποιον αντιεισαγγελέα. Εκείνος αφού τη μελετήσει, θα αποφανθεί εάν θα την κάνει αποδεκτή, εάν θα την απορρίψει ή εάν θα ζητήσει συμπληρωματικά στοιχεία.

Τα παραπάνω μετέφερε στο «Τούνελ» η Άρτεμις Διαλυνά που εκπροσωπεί μαζί με τον πατέρα της Νίκο Διαλυνά, τα αδέλφια του αγνοούμενου επιχειρηματία.

«Αναμένουμε τις εξελίξεις. Υπάρχουν σοβαρές αντιφάσεις που είναι αδικαιολόγητες. Αντιφάσεις για τις οποίες δεν θα έπρεπε καν να γίνεται λόγος και που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν. Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος αυτός έχει δολοφονηθεί και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη μείνουν αναπάντητα ερωτήματα. Δεν στραφήκαμε ποτέ εναντίον κάποιου προσώπου συγκεκριμένα, δεδομένου ότι καταθέσαμε μήνυση για την εξαφάνιση και δολοφονία του Γραικού κατά παντός υπευθύνου. Κανένας μας δεν είναι υπεράνω υποψίας και όλοι πρέπει να ελεγχθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αν επικοινώνησε μαζί τους ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε προσλάβει ο Γραικός, απάντησε:

«Εάν είχε επικοινωνήσει μαζί μας θα το είχαμε εισφέρει σαν αποδεικτικό στοιχείο στην προσφυγή που καταθέσαμε. Εμείς μάθαμε για την ύπαρξη του μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, όταν πήραμε στα χέρια μας τη δικογραφία. Ακόμα και άτομο του γνώριμου περιβάλλοντος του Γραικού που υπηρέτησε στο αστυνομικό σώμα, δεν το γνώριζε. Αν η σύζυγος και τα παιδιά του ήξεραν για τον ερευνητή ας μας πούνε πότε έλαβαν γνώση και αν το κατέθεσαν στις Αρχές», τόνισε.

Μοίρασε το άρθρο!