Κατέρρευσε η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα για εμπλοκή ΠΑΟΚ στην Ξάνθη!

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσαν τα επιχειρήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην ΕΕΑ περί πολυιδιοκτησίας

Έπειτα από συζήτηση 6,5 ωρών ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καταρρίφθηκαν οι καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος ΠΑΟΚ και Ξάνθης περί πολυϊδιοκτησίας. Τα νομικά επιχειρήματα των εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί τριγωνικών σχέσεων κατέπεσαν με κρότο ως μυθεύματα, παρά την προσπάθεια του ερυθρόλευκου μηχανισμού.

Η νομική διαδικασία απέδειξε με εμφατικό τρόπο ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την ακριτική ΠΑΕ, ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση με οποιονδήποτε τρόπο των δύο ομάδων. Αντ’ αυτού η συζήτηση αναλώθηκε με την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, τον τρόπο που έγινε και αν τυχόν υπήρξαν παρατυπίες στη σχετική διαδικασία μεταβίβασης.

Το επικοινωνιακό φιάσκο του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε και οι εμπλεκόμενες πλευρές πήραν προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την επόμενη Πέμπτη (23/1), όποτε και θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μοίρασε το άρθρο!