Κατάλογος ελληνικής ταβέρνας εξηγεί στους τουρίστες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα(ΦΩΤΟ)

30/06/2016

Η Νάξος είναι από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και όχι άδικα, αφού αυτό το νησί τα έχει όλα! Ωστόσο, αυτή τη φορά δε μιλούν όλοι για τις όμορφες παραλίες της και το γαστρονομικό της πλούτο αλλά για τον απίστευτο ιδιοκτήτη ταβέρνας με τον πιο ξεχωριστό κατάλογο όλων των εποχών.

Για την ακρίβεια, πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε στο twitter μία φωτογραφία από το πίσω μέρος του καταλόγου ταβέρνας στη Νάξο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ενημερώνει στα αγγλικά τους πελάτες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και για το γεγονός ότι οι Έλληνες δίνουν τα χρήματά τους σε φόρους, ενώ την ίδια στιγμή ζουν μέσα στη φτώχεια και παρακολουθούν την κατάρρευση της χώρας. Όπως καταλαβαίνετε ένα τέτοιο “δυναμικό μήνυμα” δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή!

naxos-taverna

Τι έγραφε ο κατάλογος:

«Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνονται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και την ανεργία και παρακολουθούμε την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας. Η βρώμικη δουλειά γίνεται από πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν “οικονομική κρίση” απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας».

olivemagazine.gr

Μοίρασε το άρθρο!