Και τότε το γενναίο φίδι άρπαξε το ψάρι σώζοντας το από βέβαιο πνιγμό

 

Από το πρώτο φύλλο κυκλοφορίας μιας νέας φυλλάδας που κυκλοφόρησε στο Ωραιόκαστρο, επισημάναμε τον πραγματικό σκοπό έκδοσής της που δεν είναι άλλος από την προβολή συγκεκριμένου υποψήφιου Δημάρχου ο οποίος μόλις προχθές έμαθε κατά που πέφτει ο Δήμος που θέλει -τρομάρα του- να γίνει και Δήμαρχος.
Συνεχίζοντας λοιπόν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, αγνοούν ότι οι πολίτες του Ωραιοκάστρου έχουν και επίπεδο και πολιτική άποψη, και για τα καλώς και για τα κακώς κείμενα. Ο αγώνας της συγκεκριμένης φυλλάδας και του ανύπαρκτου υποψηφίου δημάρχου της λάσπης είναι δύσκολος. Έχουν βέβαια βάλει τα δυνατά τους για τα πιο οφθαλμοφανή ψέματα, και το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι ένα χιουμοριστικό σχολιασμό, σε όλα αυτά που διαβάζουμε. Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι η μη αληθινή πληροφόρηση του πολίτη όταν είναι νοθευμένη σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τότε πρόκειται για μια ειδική σχεδιασμένη μετάδοση μηνύματος, που σαν σκοπό έχει την παραποίηση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Η ρητορική τους και η πρακτική τους παραπέμπουν σε περασμένες δεκαετίες, όταν η πολιτική είχε αντικατασταθεί από γελοία σφηνάκια και γελοία πολιτικά σχόλια, με την ασθένεια αυτή να προχωρά και στην πορεία να προσβάλει όλα τα κέντρα παραγωγής πολιτικής πειθούς. Η μέθοδος σας αυτή αγαπητέ μας υποψήφιε δήμαρχε, δείχνει στρατηγική υποχώρησης προτού καν ξεκινήσετε την προεκλογική σας εκστρατεία, προσπαθώντας να πουλήσετε στην κοινή γνώμη με τις φυλλάδες που κυκλοφορείτε, συνέπεια λόγου και πράξεων, ενώ στην πραγματικότητα πορεύεστε  με δήθεν ψευδεπίγραφες ρήξεις, και οι πληροφορίες που παίρνουν οι δημοσιογράφοι σας από αποτυχημένους συναδέλφους τους, είναι βουτηγμένες σε λασπόνερα.

Κύριοι αρχίσατε να γίνεστε βαρετοί.

Μοίρασε το άρθρο!