Ιορδάνης Χριστοδουλίδης: Φτάνει πια – Δώστε τέλος στις παράνομες χωματερές

Στις 19 Φεβρουαρίου ύστερα από καταγγελίες συμπολιτών μας στους οικισμούς Γαλήνης και παλιννοστούντων προχώρησα στην δημοσίευση φωτογραφιών με παράνομες χωματερές γύρω από τους οικισμούς αυτούς. Ταυτόχρονα έθεσα την προσωπική μου άποψη, μέσα από το προσωπικό μου ιστολόγιο, για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό των μεγάλων αντικειμένων και κλαδιών.

Την επόμενη μέρα η διοίκηση δημοσιεύει φωτογραφίες με τις οποίες ενημερώνει τον κόσμο ότι προχωράει σε καλλωπισμό των δρόμων επί της οδού Θεσσαλονίκης. Καλλωπισμός ο οποίος αφορούσε κυρίως το κλάδεμα των ήδη υπαρχόντων φυτών. Φυσικά τα κλαδιά αυτά όπως και σωροί άλλων κλαδιών όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι οποίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, πετιούνται στις χωματερές αυτές τις οποίες αναδείξαμε μαζί με τους συνδημότες μας. Το παράλογο βέβαια είναι ότι επί της οδού Θεσσαλονίκης και ανάμεσα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και της Γαλήνης δημιουργήθηκε άλλη μια χωματερή.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης;

Η κοροϊδία της διοίκησης ενημερώνοντας μας μέσα από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε ιστολόγιο ότι ο δήμος προχωράει σε τεμαχισμό των κλαδιών και κατόπιν σε λίπασμα που αυτό διανέμεται δωρεάν στους αγρότες της περιοχής. Το θέμα όμως είναι ότι ακόμη και αν συμβαίνει αυτό, για ποιο λόγο κύριοι της διοίκησης δεν συμβαίνει σε απόλυτο βαθμό ώστε να μην επικρατεί αυτό το ΄΄χάος΄΄ το οποίο και αντικρίσαμε σε χωματερή διπλά στον οικισμό των παλιννοστούντων, στην οποία έχει πλέον δημιουργηθεί ένα ΄΄βουνό΄΄ από μπάζα και κλαδιά.

Εκτός κι αν όλο αυτό είναι καμιά καινοτομία την οποία ανακαλύψατε προσφάτως.

Φτάνει επιτέλους!

Η κοροϊδία έχει και τα όρια της!

Προχωρήστε σε κομποστοποίηση και αποτρέψτε αυτή την καταστροφή!

Ιορδάνης Χριστοδουλίδης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ωραιοκάστρου

Πρωταγωνιστές Ξανά

Μοίρασε το άρθρο!