Θρήνος: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Αργύρης από κορονοϊό

 

Θρήνος: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Αργύρης από κορονοϊό.

Θρήνος στη Φθιώτιδα από τον θάνατο του αντιδημάρχου Λαμιέων, Θανάση Αργύρη μόλις στα 62 του χρόνια.

Επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από θέση ευθύνης, με τελευταία την ανάληψη καθηκόντων τον περασμένο Νοέμβριο ως αντιδήμαρχος Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Σε όλη τη Φθιώτιδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη του ιστορικού ΑΣ Λαμία κι άλλων αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Υπηρέτησε και ως προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων σε πολύ δύσκολες εποχές. 

Δυστυχώς στο τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με το LamiaReport, νόσησε σοβαρά από κορονοϊό αν και εμβολιασμένος και στις 28/11 διασωληνώθηκε και εισήχθη λίγο αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Έδωσε άνισο αγώνα και στις 8 Δεκεμβρίου αρνητικοποιήθηκε, χωρίς όμως η κατάστασή του να επιτρέπει μετακίνησή του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αυτό και μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Αργύρη έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική Κοινωνία καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο.

Μοίρασε το άρθρο!