Θλίψη στη Θεσσαλονίκη – Πέθανε ξαφνικά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου,Χρ. Φωτιάδης

Ο Χρήστος Φωτιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, που έφυγε σήμερα το απόγευμα ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ήταν οικονομολόγος, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου:

 «Έφυγε» ο Χρήστος Φωτιάδης

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Χρήστος Φωτιάδης.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προκάλεσε οδύνη στη διοίκηση του Δήμου και τους συνεργάτες του, ενώ ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του Χρήστου Φωτιάδη. «Ο Χρήστος Φωτιάδης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο του, για τον οποίο εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του», ανέφερε συγκλονισμένος ο Δήμαρχος για την απώλεια του στενού συνεργάτη του.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1953 στη Θεσσαλονίκη και ήταν κάτοικος Ευόσμου. Θήτευσε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Εύοσμου και στην συνέχεια στο εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Σταυρούπολης «ΣΤ΄ Γυμνάσιο». Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και απέκτησε δύο πανεπιστημιακά πτυχία της Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Μαχητής της ζωής από τα νεανικά του χρόνια, εργάστηκε πουλώντας κουλούρια και λαχεία στις γειτονιές του Ευόσμου παράλληλα με τις σπουδές του στο Γυμνάσιο και στο Πανεπιστήμιο, για το οποίο ήταν περήφανος.

Υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος στο Μουσικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Ευόσμου και παράλληλα ποδοσφαιριστής και γενικός γραμματέας του Αθλητικού συλλόγου ΑΙΑΣ Ευόσμου, ενώ ήταν και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ευόσμου.

Υπόδειγμα προσφοράς για τον τόπο του, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου Ευόσμου καθώς και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Ευόσμου.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πνοή» και του ανατέθηκε η αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου, στην οποία λειτούργησε υποδειγματικά, αφήνοντας με την εργατικότητά του το στίγμα της προσπάθειας και της προσφοράς και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετούν τον συνεργάτη, συνοδοιπόρο, άνθρωπο και φίλο, Χρήστο Φωτιάδη.

Μοίρασε το άρθρο!