Η πρόγνωση για τον καιρό στον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Tο βράδυ του Σαββάτου (12/05, 20:30), η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να βρεθούν περίπου 36.000 φίλοι των δύο ομάδων στις εξέδρες.

Ωστόσο, ο καιρός θα είναι σύμμαχος στη “μάχη” των δύο Δικεφάλων;

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον γνωστό μετεωρολόγο, Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος δίνει καθημερινά την πρόγνωση του καιρού μέσω του News247.gr και του Ραδιοφώνου 24/7, προκειμένου να μας ενημερώσει τι καιρό θα κάνει στη διαδρομή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα, στη συγκέντρωση των φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

“Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα κατέβουν στην Αθήνα απ’ τη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι βροχερός το πρωί του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι, αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύς και με έντονα φαινόμενα.

Ωστόσο, απ’ το απόγευμα, κι ενώ θα αρχίζουν να κατεβαίνουν προς τις Αφίδνες, όπου είναι το σημείο συνάντησης, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά και θα είναι αίθριος. Το ίδιο και στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα συγκεντρωθούν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ, απ’ ό,τι δείχνουν τα στοιχεία, θα έχουμε γενικά βελτιωμένο και αίθριο καιρό. Ένα βοριαδάκι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία γύρω στους 17 βαθμούς”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μοίρασε το άρθρο!