«Η πολιτική μικροψυχία έχει ονοματεπώνυμο: Παντελής Τσακίρης»

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο νέος δήμαρχος, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί και  να καρπωθεί πολιτικά οφέλη και μόνο, από τα έργα της προηγούμενης διοίκησης, χωρίς να κάνει την παραμικρή, έστω ελάχιστη αναφορά σε αυτήν, αποδεικνύοντας  και στους πιο δύσπιστους, ότι η πολιτική μικροψυχία έχει όντως ονοματεπώνυμο: Παντελής Τσακίρης. Με δεδομένο ότι η μεγαλοψυχία σύμφωνα με τον Αριστοτέλη είναι η επίγνωση των υψηλών δυνατοτήτων που σε οδηγεί σε σπουδαίες πράξεις, γίνεται σαφές ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με την ανικανότητα ενός δημάρχου, που σε όλο αυτό το διάστημα, προσπαθεί να οικιοποιηθεί έργα, που ούτε καν έχει βάλει το δακτυλάκι του.

Αλλο ένα έργο λοιπόν της «ανίκανης» διοίκησης Γαβότση, σύμφωνα πάντα με τις προεκλογικές του ανοησίες, το Κέντρο Διαλογής Ταξινόμησης (ΚΔΤ) αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), εγκαινίασε με περισσή χαρά ο κ.Τσακίρης. Απλά να του θυμίσουμε, το πόσο πόνημα κατέλαβε η προηγούμενη διοίκηση, και τι προσπάθειες, για να έχουμε στον δήμο μας αυτό το τόσο σημαντικό έργο, για να φτάσει σήμερα στην ολοκλήρωση του, μπορούν να ρωτήσουν την τότε υπεύθυνη πρασίνου, καθώς και τον σημερινό τους αντιδήμαρχο, που θέλουμε να πιστεύουμε, ότι αυτή την φορά θα αντιδράσει.

Εμείς έχουμε την απορία για το πότε θα εγκαινιάσει ένα δικό του έργο. Αλλά από ότι φαίνεται, δεν έχει ούτε την γνώση, ούτε την ικανότητα, αλλά ούτε και την διάθεση, να δημιουργήσει ένα δικό του έργο στον δήμο μας. Η τετραετία από ότι φαίνεται θα περάσει με έργα του Γαβότση.

Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε το δελτίο τύπου της διοίκησης Γαβότση για το πρώτο Κέντρο Διαλογής και Ταξινόμησης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, που γίνεται με έδρα τον δήμο Ωραιοκάστρου, με ημερομηνία 15  Νοεμβρίου 2018, καθώς και το δελτίο τύπου της διοίκησης Τσακίρη. 

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΑΒΟΤΣΗ:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ . Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ξεκινά στο Δήμο μας το Κέντρο Διαλογής Ταξινόμησης (ΚΔΤ) αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας . Στο ΚΔΤ θα συγκεντρώνονται συσκευές από όλη την Περιφέρεια, με σκοπό είτε την επισκευή και παραγωγή λειτουργικών μεταχειρισμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, είτε τη διαλογή και συγκέντρωση ανακυκλώσιμων υλικών. Το ΚΔΤ λειτουργεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου LIFE. Ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι ο μοναδικός Δήμος σε όλη τη χώρα που συμμετέχει σε αντίστοιχη πρωτοβουλία. Και τούτο γιατί οι υπηρεσίες μας μετά από εντολή του Δημάρχου ανταποκρίθηκαν τάχιστα και πάρθηκαν όλες οι σχετικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Τα οφέλη για το Ωραιόκαστρο είναι πολλαπλά (οικονομικά ανταλλάγματα, απασχόληση κατοίκων εξοπλισμός που θα παραμείνει στο Δήμο κλπ) κάτι που τονίστηκε στην εναρκτήρια συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 15/11/2018 στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε , εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε ανάδοχος του έργου ου αναδόχου του έργου και από πλευράς Δήμου ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολ.Προστασίας κ. Ηλίας Ζιακούλης , ο γενικός γραμματέας κ. Ισαάκ Ξανθόπουλος και η Διευθύντρια των υπηρεσιών Περιβάλλοντος κα. Κατερίνα Ευθυμίου. Όπως δήλωσε ο κ. Ηλίας Ζιακούλης «Είμαστε πολύ περήφανοι που εφαρμόζουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης και συμβάλλουμε τόσο καθοριστικά στα θέματα ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για ένα ακόμη πιο καθαρό Ωραιόκαστρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ

Μοίρασε το άρθρο!