Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ SERA team ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

κατάλογοςκατάλογοςκατάλογοςκατάλογοςκατάλογοςκατάλογος

17/03/2016

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ SERA team
ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών μας δράσεων η Ο.Ε.Ρ. SERA team της Ενορίας μας παραβρέθηκε την Κυριακή 13/3 στην Εκκλησία μας. Ο υπεύθυνος των δραστηριοτήτων του Πνευματικού μας Κέντρου π. Νικόλαος Μοναστηρίδης παρουσίασε στο εκκλησίασμα τα παιδιά μας, τα οποία συνεχάρη δημοσίως για την επιτυχία τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Καινοτομίας. Ο π. Νικόλαος εξήρε ιδιαίτερα το ήθος των παιδιών μας και τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν στα πλαίσια της Ομάδας, τη σπουδαία συμβολή των προπονητών και υποστηρικτών καθώς και τη φροντίδα των γονέων για τα συγκεκριμένα παιδιά.
Η SERA team όμως δε σταματά εδώ. Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας τα παιδιά της Ομάδας δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του κόσμου και εκείνα με τη σειρά τους μοίρασαν δοχεία συλλογής μαγειρικών ελαίων, προτρέποντας όλους να συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην καινούργια δράση της Ενορίας μας, στην Ανακύκλωση Μαγειρικών Ελαίων, μια δράση με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία, την καλλιέργεια της αγάπης για την κτίση, της υπευθυνότητας κ.α. Η SERA team υποστηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια.
Τα ειδικά δοχεία συλλογής διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ από την Ενορία μας. Τα χρησιμοποιημένα έλαια μπορείτε να τα φέρνετε στην Ενορία μας, όπου το προσωπικό θα τα μεταγγίζει στην ειδική δεξαμενή και θα σας επιστρέφεται η φιάλη για επανάληψη.
fb pages:
• Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
• Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

 

Μοίρασε το άρθρο!