Η μυρωδιά από τις ψευδείς αναρτήσεις κ.Σκαρλάτο, κάνει την αν.α.σ.α. να μυρίζει

Με έκπληξη διαβάσαμε το πρωί μια ανάρτηση του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Σκαρλάτο, για μηδενική αντιμετώπιση από πλευράς του δήμου στο θέμα της κακοκαιρίας. Μια δημοσίευση που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, και μας αναγκάζει να υποθέσουμε ότι ήταν πολύ μακριά και από το Ωραιόκαστρο, και από την Μυγδονία, και από την Καλλιθέα, και για τον λόγο αυτό είχε μια εικονική πραγματικότητα μιας άλλης διάστασης.

Προτού όμως αναφερθούμε στα πραγματικά γεγονότα, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, τους αφανείς ήρωες θα έλεγε κανένας, αυτούς που με τόση ευκολία απαξίωσε ο κ.Σκαρλάτος, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέλαβαν από τις 3 τα ξημερώματα, που μαζί με τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πολιτικής προστασίας Ηλία Ζιακούλη, και τους αντιδημάρχους και στελέχη διοικητικά και υπηρεσιακά, που από τα ξημερώματα έδωσαν τις οδηγίες για την εγρήγορση ολόκληρου του μηχανισμού, για να αντιμετωπίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία, και να παραμείνει ανοιχτό όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο φακός του RealOraiokastro.gr, ήταν παρών σε όλες τις περιοχές, καταγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε στους δρόμους, και σημαντικό είναι να πούμε, ότι πουθενά δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Ακόμα και τα προβλήματα που υπήρχαν τις πρωινές ώρες στον ορεινό δίκτυο του Ωραιοκάστρου Μελισσοχωρίου, στο Μεσαίο και στην Ν.Φιλαδέλφεια, λύθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι η άστοχη ανάρτηση του κ.Σκαρλάτου, ήταν αποτέλεσμα των ψεύτικων πληροφοριών που είχε από τους συνεργάτες του, που τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών που έβλεπαν πια ήταν η πραγματικότητα, γιατί σίγουρα ο ίδιος θα πρέπει να ήταν χιλιόμετρα μακρυά από τον δήμο. Η μυρωδιά από τις ψεύτικες ειδήσεις, κάνει την αν.α.σ.α. να μυρίζει άσχημα.

Στην συνέχεια παραθέτουμε την απάντηση του αντιδημάρχου Ηλία Ζιακούλη:

“Μάλλον ο κ. Π. Σκαρλάτος βρίσκεται εκτός Ελλάδος, κάτι που το συνηθίζει για τα επαγγελματικά του ταξίδια ή κρίνει την κατάσταση στον Δήμο Ωραιοκάστρου από την πολυθρόνα του γραφείου του. Εάν έκανε μία επίσκεψη σε όλες τις περιοχές του Δήμου, θα αντιλαμβανόταν πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης και η κατάσταση είναι πλήρως ελεγχόμενη. Δεν υπάρχουν προβλήματα γιατί όλο το προσωπικό του Δήμου δίνει μάχη για να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους και για να βοηθήσει τους πολίτες στις μετακινήσεις τους. Όμως ο κ. Σκαρλάτος επέλεξε μέσα από τις “παρωπίδες” που “φορά” να απαξιώσει άδικα και υποτιμητικά τον κόπο και την προσπάθεια του προσωπικού του Δήμου, τον οποίο μάλιστα διεκδικεί να διοικήσει. Και μία συμβουλή στον κ. Σκαρλάτο: ας του κάνει κάποιος μία καλή ξενάγηση στον Δήμο Ωραιοκάστρου μήπως και μάθει ορισμένες περιοχές, τις οποίες αγνοεί την ύπαρξη τους”.

Τέλος το βίντεο του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση και του αντιδήμαρχου καθαριότητας Ηλία Ζιακούλη που μίλησαν στην κάμερα του oraiokastro24 για την επέλαση της «Σοφίας»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ RealOraiokastro.gr

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο!