Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΤΟΥ Π.ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΠΝΙΞΕ  ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.

 

Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΤΟΥ Π.ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΠΝΙΞΕ  ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.

Δυστυχώς η διοίκηση Τσακίρη συνεχίζοντας το κατήφορο, που συνεχώς διολισθαίνει, κατάφερε να φτάσει και στο ¨επίπεδο πεζοδρομίου¨. Αυτό είναι το ήθος και το ύφος που την χαρακτηρίζει. Με εκφράσεις πεζοδρομίου, ύβρεις και προσβολές καταφέρετε εναντίον οποιουδήποτε ασκεί κριτική στην ανικανότητα της. Και να μιλήσουμε με γεγονότα. Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της δημοτικής αρχής από τον κ. Τσακίρη : 

  1. Χιλιάδες απευθείας αναθέσεις . Σε ποιους και με ποιά κριτήρια μοιράζεται το δημοτικό χρήμα κ.Τσακίρη και κ. Καρασσαβίδη ; Κυρία Δημητριάδου, 467 και πλέον απευθείας αναθέσεις για επισκευές και ανταλλακτικά στα οχήματα του δήμου θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικές ;
    2. Άλυτο παραμένει το θέμα των αδέσποτων με προσωπική σας ευθύνη, λόγω της προσπάθειάς  σας να βολέψετε  κομματικά στελέχη στην διαδημοτική προσπάθεια «Αλκυονίδα». Διαβάσατε  την διαμαρτυρία με δελτίο τύπου της φιλοζωικής Ωραιοκάστρου για την αδιαφορία σας;
    3. Γιατί κ. Δήμαρχε δεν έχετε κάνει οικονομικό έλεγχο ακόμα στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου (ΔΕΥΑΩ, ΔΗΚΕΩ, ΔΟΠΠΑΩ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ) ως οφείλατε μετά από τις καταγγελίες για οικονομικά σκάνδαλα και κακοδιαχείριση, όπως είχατε δηλώσει ο ίδιος από πέρσι σε δημοτικό συμβούλιο, μετά από πίεση μας ; Τι καλύπτετε ;
    4.Υποβαθμίσατε το δήμο μας με το ξεπούλημα στο θέμα των λατομείων, όταν προεκλογικά ¨διαρρηγνύατε τα ιμάτια σας¨. Με διαπραγματεύσεις, πίσω από κλειστές πόρτες, δώσατε παράταση 20 ετών στην λειτουργία του λατομείου και σε λίγο ξεκινά η λειτουργία των νέων αδειών , καθώς και η καύση των σκουπιδιών στο ΤΙΤΑΝΑ. Κάνατε τον δήμο μας ένα απέραντο φουγάρο. Τολμάτε και μιλάτε για «πολιτικούς τσαρλατάνους» ;
    5. Κλείσατε κοινωνικές δομές και αφήσατε ανέργους, εργαζόμενους επί δεκαετίες και αφαιρέσατε δημοτικές παροχές προς τους δημότες μας, επ’ ωφελεία ποιών άραγε ; Ανίκανοι να διαχειριστείτε την υγειονομική κρίση ακόμη και τώρα σε τοπικό επίπεδο.
    6. Ενεργήσατε με παλαιοκομματικές μεθόδους για  την εκλογή του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, διενεργώντας παράνομες διαδικασίες, αλλά σας σταμάτησε η προσφυγή μας στον έλεγχο νομιμότητας στην Αποκεντρωμένη διοίκηση.
    7 .Τρέφετε από το δημοτικό κορβανά αργόμισθους κομματικούς και παραταξιακούς συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο και πλέον είδαμε το πρόσωπο του υπεύθυνου συνεργάτη σας για το μεταναστευτικό (δήθεν). Ανίκανοι να διαχειριστείτε το πρόβλημα στην δομή Παλαιοκάστρου, το χρησιμοποιήσατε μόνο για πολιτική εκμετάλλευση και στρατολόγηση κι άλλων προθύμων, για «το καλό του τόπου». Δημιουργήσατε κλίμα διχασμού ανάμεσα στους δημότες και το χειρότερο είναι οτι το συντηρείτε. Επιτρέπετε στον κόσμο να ζει με φήμες υπό την σκιά της αβεβαιότητας.
    8. Μιλάτε εσείς για αυτοπροβολή δική μας, που το μόνο που κάνετε είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακή εκμετάλλευση δημιουργώντας μόνο εικόνα χωρίς αποτέλεσμα. Επενδύοντας στο πολιτικό-κομματικό σας μέλλον. Ο δήμος για σας είναι εφαλτήριο για την επόμενη επαγγελματική σας αποκατάσταση.
    9. Ανίκανη η διοίκηση σας , σε τέτοιο βαθμό που δε μπορεί να αποπερατώσει ακόμη και τα έτοιμα έργα που άφησε ο προκάτοχος σας.
    10. Αναφέρεσθε στις εκλογές. Όλοι γνωρίζουν πως περάσατε στο πρώτο γύρο των εκλογών με την υποστήριξη κομματικών στελεχών συγκεκριμένου κόμματος και τώρα εξαργυρώνετε  την υποστήριξη τους είτε διορίζοντας, είτε βολεύοντας, είτε αναθέτοντας, είτε υπακούοντας. Γι’ αυτό ασθμαίνοντας μετεκλογικά προβήκατε σε διαπαραταξιακό πλιάτσικο, στην εξαγορά πρόθυμων δημοτικών συμβούλων υφαρπάζοντας τους με πολιτικά  ανταλλάγματα. 

Αυτή την αλλαγή περίμεναν οι πολίτες του Ωραιοκάστρου ; Είναι πλέον νοσηρό αυτό που συμβαίνει. Αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί που ταυτίζουν τον δήμο μας με τον εαυτό τους και από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα;
Ο δήμος μας έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα που παραμένουν άλυτα. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ! Για άλλη μία φορά  εξαπολύετε επίθεση μέσα από μια άθλια χυδαιολογία, κατά των ανθρώπων της αντιπολίτευσης, επειδή τολμούν να ασκήσουν το ρόλο τον οποίο τους ανέθεσαν οι πολίτες .
Αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι αυτός μέσα από τα στελέχη της παράταξης σας που θα βάλει τέλος σε αυτήν την αθλιότητα του δημόσιου διαλόγου, που προσπαθείτε να μας επιβάλετε.
Τις ύβρεις και τις προσβολές σας δεν τις δεχόμαστε ως απάντηση, απλά σας χαρακτηρίζουν. Πέρα από διχασμό, κοινωνικό ρατσισμό, παλαιοκομματικές πρακτικές και χυδαιολογία τι άλλο έχετε να προσφέρετε κ. Τσακίρη ;  

 

Μοίρασε το άρθρο!