Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) ΛΥΣΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Λύσσα Βασιλική, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Από το 2014 είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Τοπική Ενότητα του Δήμου Ωραιοκάστρου με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση, όπου οργάνωσα πολλές δράσεις που αφορούν το παιδί πολίτη -μαθητή , και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Είμαι Συντονίστρια και οργανωτικό Στέλεχος των Καρναβαλικών παρελάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου στο πλευρό του Αντιδημάρχου κυρίου Αταμιάν Πέτρου και Υπεύθυνη οργάνωσης-ελέγχου , ως εκπαιδευτικός , της Θερινής Φύλαξης-Καλοκαιρινό πρόγραμμα (από το 2014) του Δήμου μας μαζί με τον κύριο Καρύδη Αθανάσιο, εντεταλμένο Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας μου ήμουν ανελλιπώς στο πλευρό το συμπολιτών μου, και με όλες μου τις δυνάμεις, ικανότητες και γνώσεις, προσπάθησα να βοηθήσω και να εξελίξω το επίπεδο διαβίωσης του Αγαπημένου μου Δήμου. Οι δράσεις μου,, δεκάδες που αφορούν Εκπαιδευτικά, Πολιτιστικά, Περιβαλλοντικά, Επιμορφωτικά και πάσης φύσεως Κοινωνικά δεδομένα του τόπου μας και ο αγώνας καθημερινός και ασταμάτητος.

Από τη μικρή θέση που κατείχα, λόγω της καθημερινής επαφής με τους συμπολίτες μου, αλλά κυρίως με συνείδηση Ευθύνης και Χρέους κυρίως προς τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, επιστράτευσα όλες μου τις δυνάμεις . Με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση και με τη βοήθεια και τη στήριξη των Αγαπημένων συμπολιτών-φίλων αγωνίστηκα σε καθημερινή βάση και προσέφερα ότι μπορούσα.

Με αυτή τη διάθεση ευθύνης, χρέους, ανιδιοτελούς προσφοράς και Αγάπης θα προσπαθήσω μαζί σας για ακόμη καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και κοινωνικής εξέλιξης ώστε να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε.

Στις επερχόμενες διοικητικές εκλογές καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε άτομα ικανά, εργατικά, άξια εμπιστοσύνης, διεκδικητικά, ανιδιοτελή, με απαιτήσεις για τα προβλήματα του τόπου.

Εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε πάλι με την ψήφο σας τη δυνατότητα στα κατάλληλα πρόσωπα της επιλογής σας, πρόσωπα με ήθος, εργατικότητα, σεβασμό στον πολίτη, δυναμισμό, να υποστηρίξουν τις προτάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, να αναδείξουν τα καθημερινά προβλήματα της πόλης και να προτείνουν στοχευμένες λύσεις.

Διάθεση και σκοπός μου είναι να συνεχίσω να συμμετέχω ενεργά στη βελτίωση παροχών από το Δήμο προς τον πολίτη, τη δημιουργία επιπλέον υποδομών για την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Όλη αυτή η πορεία με ωθεί να σταθώ μόνο με αίσθημα ευθύνης και ζητώ την ψήφο σας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Στηρίζομαι στην επιλογή σας, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την ζηλευτή πόλη μας : το Ωραιόκαστρο με κοινή προσπάθεια, ώστε να είναι μια ανθρώπινη πόλη με σύγχρονες δομές που νοιάζεται για τον πολίτη.

Mε τιμή

Λύσσα Βασιλική

Msc-Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής,

Μοίρασε το άρθρο!