Εχθροί του έθνους όσοι παρεμποδίζουν τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία

Δεν είναι μόνο ανελλήνιστοι, είναι πραγματικοί εχθροί του έθνους αυτοί που προσπαθούν να αποτρέψουν την συμβίωση Ελληνόπουλων – προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία και επιθυμούν ακόμα και την αποβολή τους!

Είναι ανελλήνιστοι διότι αγνοούν πως διαχρονικά ο ελληνισμός δεν έπνιγε παιδιά. Τα έσωζε, τα αγκαλιάζει τους έδινε στέγη φαΐ, σπίτι και οικογένεια. Παιδιά έπνιγαν οι τούρκοι και οι Γερμανοί. Και όλοι οι άλλοι εχθροί του ελληνισμού.

Είναι ανελλήνιστοι διότι αγνοούν ότι στις καταστροφές και στα ολοκαυτώματα του έθνους, στην μικρασιατική καταστροφή και την κυπριακή γενοκτονία οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τους διωκόμενους έλληνες ήταν οι Σύριοι.

Είναι όμως και εχθροί του έθνους. Διότι αγνοούν την υπερδύναμη του ελληνισμού που είναι οι αξίες και ο πολιτισμός του. Αξίες και πολιτισμός που όποιος, ειδικά άνθρωπος με κοινωνική συνείδηση ή κοινωνικά διωκόμενος, γνωρίζει, της ερωτεύεται, της υιοθετεί γίνεται ένα μαζί τους. Γι’ αυτό ο ελληνισμός εδώ και χιλιάδες χρόνια, παρά τις λυσσαλέες μάχες, τις γενοκτονίες, τα ολοκαυτώματα και τους διωγμούς, παραμένει ακόμα όρθιος. Εάν ο ελληνισμός δεν είχε τη δύναμη να συναρπάζει, να πείθει και να αφομοιώνει αλλόφυλους, μετανάστες, ακόμα και αιχμαλώτους πολέμου στην αρχαιότητα, δεν θα υπήρχε.

Ειδικά αυτά τα παιδιά, τα προσφυγοπούλα, που έχουν προδοθεί στην ίδια τους τη χώρα από τον ίδιο τους το λαό και την ίδια τους την εξουσία, είναι οι έλληνες του αύριο με δική τους μάλιστα επιλογή. Είναι τα παιδιά που θα βρουν εδώ μια ζεστή αγκαλιά που τους την στέρησε η ίδια τους η πατρίδα. Είναι τα παιδιά που θα βρουν τον πολιτισμό που θα τα προστατέψει, που γεννήθηκε για να τα προστατεύει.

Εάν τα παιδιά βρουν εδώ την αγκαλιά που τους αξίζει, έτσι όπως μόνο οι έλληνες και οι ορθόδοξοι ξέρουμε να προσφέρουμε, αυτά τα παιδιά θα επιλέξουν να γίνουν έλληνες, πολύ πιο περήφανοι έλληνες από πολλούς ντόπιους. Γιατί αυτά τα παιδιά έζησαν τον ανθελληνισμό ώστε να μπορούν να καταλάβουν την μαγεία του ελληνισμού.

Κάποια ντόπια καθάρματα όμως, δεν έζησαν τον ανθελληνισμό, δεν διάβασαν για την κατοχή, δεν ξέρουν για το Μουσολίνι, τον Χίτλερ και τον Κεμάλ, γι’ αυτό δεν ξέρουν τι θα πει ελληνισμός. Είναι έλληνες μόνο στην ταυτότητα και όχι στην ψυχή. Είναι εχθροί του έθνους.

Μοίρασε το άρθρο!