Ευχαριστήριο του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση στην ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου

omak.1-300x245-300x245

04/07/2016

  Την προσφορά της ΟΜ.Α.Κ.Ωραιοκάστρου που για μια ακόμα φορά είχε σημαντική συμμετοχή στην προσπάθεια αντιμετώπισης ενός πολύ ακραίου φυσικού φαινομένου,επισήμανε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης με ευχαριστήρια επιστολή σε όλα τα μέλη της.Πράγματι η ΟΜ.Α.Κ. αποτελείται από  ενήλικες, γυναίκες και άνδρες που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης ανθρώπων που κινδυνεύουν, προστατεύοντας συγχρόνως και το φυσικό περιβάλλον. Επίσης προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο, τις γνώσεις και τον εαυτό τους για τους διασωστικούς σκοπούς της ομάδας,δίνει πάντα το παρών σε καλύψεις αγώνων και εκδηλώσεων με άριστα εκπαιδευμένους εθελοντές σε θέματα πρώτων βοηθειών και διοργανώνει σεμινάρια σε σχολεία, μαθητές και ενήλικες στους τομείς των πρώτων βοηθειών, του σεισμού, της δασοπυρόσβεσης και της διάσωσης σε βουνό

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η συμμετοχή όλων των μελών προϋποθέτει την ανιδιοτελή προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας, στην τοπική κοινωνία, σε πληγέντες άλλων περιοχών και αποκατάστασης ζημιών στο περιβάλλον.Η δραστηριότητα του μέλους του σωματείου είναι αμισθή.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ όψιν του ο Δήμαρχος,έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας μετά την έντονη καταιγίδα που έπληξε την περιοχή του Ωραιοκάστρου το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

 Εκτιμώντας ιδιαιτέρως τη σημαντική προσφορά σας και αναγνωρίζοντας τη συμβολή σας, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας αναφορικά με τις εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο, τα πλημμυρισμένα ρέματα, τις αντλήσεις υδάτων από οικίες και σχολεία αλλά και την κοπή και απομάκρυνση μεγάλων δένδρων. 

 Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας.

Με εκτίμηση

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

 Αστέριος Γαβότσης

Διαβάστε επίσης στο RealOraiokastro

Αστέριος Γαβότσης: «Ελίζουμε ότι γρήγορα θα είμαστε σε θέση να αναγγείλουμε την ανέγερση και άλλων σχολικών μονάδων, για τους μαθητές μας»

ΚΑΠΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Συνεχίζει το έργο της για τον καλλωπισμό του κήπου μας η αγέρωχη «νεολαία» μας!

ΔΗ.Κ.Ε.Ω. Καλοκαιρινή Γιορτή Κ.Δ.Α.Π.- «Τα Παιδιά Όλου Του Κόσμου»

     

 

Μοίρασε το άρθρο!