Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά

pursuit-300x168111

images (1)

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες συντήρησης:

Α. Επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 22  Σεπτεμβρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

1) Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης  στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.

2) Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου  Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.

Β. Επί της οδού Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 22  Σεπτεμβρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί. 

Γράφτηκε από τον 

images

Ο Μάνος Πυροβολάκης στο Ωραιόκαστρο για μία μόνο παράσταση το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο!