Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος από το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου

 

09/06/2016

Το συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου και ο πρόεδρός του, Μιχάλης Κουφουνάκης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά διαγωνισμό ζωγραφικής μεταξύ των μαθητών της ΣΤ’ τάξης των δημοτικών σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του δήμου.
Όσοι μαθητές της ΣΤ’ τάξης επιθυμούσαν, διαγωνίστηκαν για την καλύτερη και εξυπνότερη ζωγραφιά σχετική με το περιβάλλον, στέλνοντας με τον τρόπο τους το δικό τους μήνυμα για την προστασία του. Τα έργα των μαθητών κρίθηκαν από την ζωγράφο, Ειρήνη Σιώτη και βραβεύτηκε ένα για κάθε σχολείο που συμμετείχε.
Ως έπαθλο για τον νικητή ζωγράφο κάθε σχολείου δόθηκε μία δωρεάν κάρτα εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου για όλο το καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα δώρα είναι χορηγία του προέδρου της ΔΗΚΕΩ, Ηλία Ζιακούλη, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως και γενναιόδωρα στην πρόταση του συμβουλίου.
Επίσης, η καλύτερη-έξυπνη ζωγραφιά του κάθε σχολείου παραδόθηκε σε κορνίζα στο διευθυντή κάθε σχολείου, με σκοπό να παραμείνει στο χώρο του, ώστε να θυμίζει την συγκεκριμένη ημέρα σε όλα τα μέλη των σχολικών μονάδων.
Τις βραβεύσεις και παραδόσεις των έργων έκαναν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου: Παναγιώτης Σεκέρκας, Βασιλική Λύσσα, Στέλλα Ίννου, Δέσποινα Αντωνιάδου, καθώς και οι πρόεδροι της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης, και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας του δήμου μας.
Τα μέλη του συμβουλίου και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής του δήμου, θα είναι πάντα αρωγοί στη σημαντικότητα εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας με μεγάλη ευαισθησία παρόμοιες δράσεις.

Μοίρασε το άρθρο!