ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ΣΤΟΝ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

unnamed1unnamed

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Μέσα σε μια ζεστή, φιλόξενη, γεμάτη κόσμο αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου «Ιωάννης Καποδίστριας», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. και των μελών του Κ.Α.Π.Η  με θέμα τη ζωή και το έργο του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Ιωάννη Καποδίστρια με αφορμή τον εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου,

Ομιλιτής : ο κ. Αλέξιος Νάκκας συν/χος εκπαιδευτικός και μέλος του Κ.Α.Π.Η.

Απαγγελία : η κα Νέλυ Δελλή, σκηνοθέτης – ηθοποιός.

Ο κ. Αλέξιος Νάκκας, με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, σαν να ζούσε και ο ίδιος όλα εκείνα τα δύσκολα χρόνια των υπό κατοχή Ελλήνων, μας ανέλυσε τα ιστορικά γεγονότα και την συμβολή του ‘ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ’ στην εξέγερση των Ελλήνων κατά των τούρκων. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν άτομα όλων των ηλικιών και η ομιλία του κ. Αλέξιου ήταν τόσο ενδιαφέρουσα που δεν ακουγόταν καθ’ όλη τη διάρκειά της, ούτε ψίθυρος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλο το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. στον συν/χο καθηγητή μας που για δεύτερη χρονιά (πέρισυ την ίδια εποχή μας παρουσίασε το έργο του Διονύσιου Σολωμού),  ήταν πρόθυμος να διδάξει και να θυμίσει σε όλους μας την ιστορία του Ελληνικού Γένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεόφιλος Σημαιοφορίδης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Νικόλαος Λοκοβίτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσακαλίδης Ηρακλής και Πολυχρονίδης Ανέστης.

Η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Αντωνιάδου Ειρήνη (Ρένα)

Μοίρασε το άρθρο!