Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού – ΔΣ και Αντιπρόσωπων Ομοσπονδοίας

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησής μας και έπειτα από τις παρουσίες που έχουν δηλωθεί, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα υπάρξει η απαραίτητη απαρτία οικονομικά τακτοποιημένων μελών (απαιτείται το 1/4) οπότε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού και οι αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.

Σας υπενθυμίζουμε τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. Έκθεση των πεπραγμένων της τρέχουσας διοίκησης του ΕΜΣΕΚ από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
  2. Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού για τη χρήση από το Δεκέμβριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2021.
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για τη χρήση από το Δεκέμβριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2021 και απαλλαγή   Διοίκησης από κάθε ευθύνη.
  4. Εκλογή τριών (3) μελών της Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι υποχρεωτικά Δικηγόρος, ως Δικαστικός Αντιπρόσωπος, ορισμένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
  5. Αρχαιρεσίες, με μυστική ψηφοφορία, για την εκλογή εννέα (9) τακτικών μελών του Δ.Σ και μέχρι εννέα (9) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. του ΕΜΣΕΚ τριετούς θητείας.
  6. Αρχαιρεσίες, με μυστική ψηφοφορία, για την εκλογή τριών (3) τακτικών μελών και μέχρι τριών (3) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΜΣΕΚ, τριετούς θητείας.
  7. Αρχαιρεσίες, με μυστική ψηφοφορία, για την εκλογή τακτικών αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (ΟΕΠΕΚΑΜΘ) και αναπληρωματικών αντιπροσώπων τους.
  8. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6949453885, καθημερινές 10:00-14:00, ή να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email info@emsek.gr και μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/emsek.gr .

Μοίρασε το άρθρο!