Ειρωνική απάντηση από τον ΠΑΟΚ: «Ενημερωθείτε από το 80% του Τύπου που ελέγχει ο Μαρινάκης»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση:

Ζητούμε από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ μια ειλικρινή συγγνώμη για τις συνθήκες ζούγκλας που βίωσε το βράδυ της Κυριακής και που σκοπίμως απέκρυψε το PAOK TV για ευνόητους λόγους, όπως άλλωστε έκανε και με το οφσάιντ του Βαρέλα, στην προσπάθειά μας να κοροϊδέψουμε την κοινή γνώμη.

 Ήταν λάθος μας που η πόρτα της εισόδου φράκαρε τυχαία και έπρεπε να περάσουν μέσα από τον οργισμένο κόσμο μας. Ήταν λάθος μας που αναγκαστήκαμε να τους αλλάξουμε θέση κατά την προθέρμανση για να γλιτώσουν τις φωτοβολίδες ευθείας βολής. Ήταν λάθος μας που μασκοφόροι Μαρινάκηδες σκορπούσαν εντός αγωνιστικού χώρου αμερικάνικα δολάρια. Έχουν δίκιο, ότι τα πανό που εύχονταν στον κ.Μαρινάκη και την οικογένειά του σύντομη ζωή, δεν έπρεπε να αναρτηθούν. Συγγνώμη, τέλος, για τις βωμολοχίες του κόσμου μας με το αντεθνικό σύνθημα «Βούλγαροι» να είναι ντροπή για τη χώρα.

Τους ευχόμαστε να μην αναγκαστούν να ξαναβιώσουν τέτοια απαράδεκτη φιλοξενία.

Κι επειδή είμαστε βέβαιοι ότι δεν τους ενδιαφέρει να προκαλέσουν τιμωρία έδρας και η ανακοίνωσή τους είναι αποτέλεσμα του τρόμου που βίωσαν και όχι μια ακόμη φαντασίωση, καλούμε τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει και να δει όλα τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου, το οποίο λειτουργεί κανονικά.

Υ.Γ. Όσα επισημαίνουν για την ατμόσφαιρα της Τούμπας όλοι οι ουδέτεροι παρατηρητές είναι μια καλοστημένη σκευωρία για να γλιτώσει την τιμωρία ο ΠΑΟΚ. Είναι εξάλλου γνωστό ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης κατέχει το μονοπώλιο διανομής του Τύπου, το 80% εφημερίδων, το συνδρομητικό κανάλι που πληρώνει τις περισσότερες ομάδες και έχει γεμίσει με χορηγίες όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου. Καλούμε τους απλούς φιλάθλους να αγνοήσουν όσα βλέπουν με τα μάτια τους και να πιστέψουν όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που ουδέποτε προκαλεί ή ραίνει με τοξικότητα τον ελληνικό αθλητισμό.

Μοίρασε το άρθρο!