Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ωραιοκάστρου την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο». Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.

«Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου μας να συμμετάσχουν στη νέα εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το νοσοκομείο Θεαγένειο. Αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας και δίνουμε αίμα για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Μοίρασε το άρθρο!