Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Ωραιοκάστρου «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»

 

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή. Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς διοργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του δήμου.

Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο δημοτικό κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφέρει ότι: «Σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους μας έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού. Καλούμε όλους τους δημότες μας να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή, ώστε το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας να αποτελέσει θεσμό».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν τονίζει ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπισμού. «Το σύνθημα- στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας. Χάρη στη δική τους ανιδιοτελή προσφορά, εκατοντάδες συμπολίτες μας μπορούν να σωθούν», αναφέρει.

17190351_423035364700084_4170359939450715109_n

 

Μοίρασε το άρθρο!