Διχασμένος ο ισπανικός Τύπος μετά τον τελικό του Champions League

 

Διχασμένος ο ισπανικός Τύπος μετά τον χθεσινό τελικό του Champions League. Από τη μια, θριαμβολογίες από τους Μαδριλένους και από την άλλη αιχμές για τύχη και εύνοια από τους Καταλανούς. Πιο μετριοπαθή στάση κρατούν οι διεθνείς τίτλοι. Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κορυφαίων αθλητικών εφημερίδων:

Marca: «Δόξα ατέλειωτη. Έντεκα τίτλοι! Τα γκολ του Ράμος και του Καράσκο έστειλαν τον τελικό στα πέναλτι. Ο Χουανφράν αστόχησε και ο Κριστιάνο ευστόχησε στα κρίσιμα πέναλτι».

1

As: «Το ενδέκατο! Η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League ξανά με πολύ σκληρό τρόπο απέναντι στην Ατλέτικο».

2

El Mundo Deportivo: «Υπέρτατη τιμωρία. Η Ρεάλ κατέκτησε το ενδέκατο στα πέναλτι. Προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Ράμος. Ο Χουανφράν αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι για μια Ατλέτικο που δεν άξιζε να χάσει».

3

Sport: «Η μέγιστη τιμωρία. Η Ρεάλ κατέκτησε στη διαδικασία των πέναλτι το ενδέκατο σε έναν από τους πιο άδικους τελικούς όλων των εποχών. Ο Ράμος πέτυχε γκολ οφσάιντ και ο Γκριζμάν αστόχησε σε πέναλτι».

4

Gazzetta Dello Sport: «Αυτού μεγαλειότης, Ρεάλ. Ποδοσφαιρική γιορτή στο Σαν Σίρο, σε έναν τελικό που έσπασε καρδιές».

5

L’ Equipe: «Σπουδαία! Πέντε μήνες μετά την πρόσληψή του ο Ζιντάν οδήγησε τη Ρεάλ στον τίτλο σε έναν τελικό που έκοψε την ανάσα».

6

A Bola: «Ο Ρονάλντο με τα χρυσά παπούτσια! Πέτυχε το καθοριστικό πέναλτι που χάρισε στη Ρεάλ το ενδέκατο κι έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που κατακτά τρεις φορές τον τίτλο».

7

Πηγή: sport-fm.gr

Μοίρασε το άρθρο!