Διεθνές ρεζιλίκι μετά την επίθεση χούλιγκανς κατά οπαδών της Μπάγερν – Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Παγκόσμια κατακραυγή και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση χούλιγκανς κατά οπαδών της Μπάγερν σε παιχνίδι του Ολυμπιακού με την γερμανική ομάδα για τη Youth League.

H Washington Post γράφει: «Η ελληνική αστυνομία αναφέρει ότι τέσσερις οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού. Περίπου 80 άτομα, οι περισσότεροι φορώντας κράνη και οπλισμένοι επιτέθηκαν στον χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη οι αποστολές Κ-19 των δύο ομάδων». 

Από την πλευρά της η Daily Star γράφει: «Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάγερν διεκόπη εξαιτίας περιστατικών βίας». 

Και η Bild  σχολίασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι. Στον υπέρτιτλο αναφέρει την εισβολή χούλιγκαν και την ύπαρξη τραυματιών. Ο τίτλος υποστηρίζει «Ταραχές στο παιχνίδι της Youth League της Μπάγερν». Εντός της ανάρτησης αναλύει το περιστατικό, περιγράφοντας τους κουκουλοφόρους και τον οπλισμό που έφεραν, ενώ γίνεται αναφορά για πέντε οπαδούς της Μπάγερν μου τραυματίστηκαν. 

Με τη σειρά του και το Sky Sports αναφέρθηκε στο περιστατικό γράφοντας στον τίτλο του δημοσιεύματος: «Οπαδοί της Μπάγερν δέχθηκαν επίθεση στην Αθήνα στο παιχνίδια Ολυμπιακός εναντίων Μπαγερν Κ-19». 

 

Περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκε νέα ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στον Πειραιά.

Περίπου 300 οπαδοί της Μπάγερν κατέβηκαν στον σταθμό του ηλεκτρικού του Πειραιά συνοδεία αστυνομικών. Τότε έγιναν αντιληπτοί από οπαδούς του Ολυμπιακού  και προσπάθησαν να τους επιτεθούν.

Μοίρασε το άρθρο!