Δημοσκόπηση στην Μυγδονία παρουσιάζει τον Τσακίρη σαν τον μεγάλο “σωτήρα” και “αγαπημένο” της περιοχής

Νέα μεγάλη δημοσκόπηση έρχεται στο φως σύμφωνα με πληροφορίες του RealOraiokastro.gr, μετά τις τεράστιες επιτυχίες της διοίκησης Τσακίρη, στην περιοχή της Μυγδονίας, και αφορούσαν το νερό, που επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, είναι πλέον μη πόσιμο, και αυτό χάριν στις τιτάνιες προσπάθειες του ίδιου του δημάρχου, που πλέον τον παρουσιάζει σαν τον μεγάλο “σωτήρα” και “αγαπημένο” των κατοίκων της Μυγδονίας! Εμείς να συμπληρώσουμε ότι τα 3.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για το συγκεκριμένο έργο, πιάσανε τόπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ικανοποιημένοι από το έργο της διοίκησης, δηλώνουν το 98% των πολιτών, ικανοποίηση από το έργο του Παντελή Τσακίρη το 97%, ενώ η δημοφιλία του βρίσκεται στο 110%, διαψεύδοντας έτσι με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την προηγούμενη δημοσκόπηση, που τον έδινε μόνο το γελοίο ποσοστό του 35%.

Με το ποσοστό αυτό, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου βρίσκεται με μεγάλη διαφορά στην περιοχή της Μυγδονίας, μπροστά από τον δεύτερο πολιτικό αντιπαλό του. Άξιο αναφοράς, ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην μάχη των δημοτικών εκλογών του 2023, αν βέβαια τον αφήσουν από την παράταξη του, να κατέβει.

Στο ερώτημα αν οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από τους εκπροσώπους τους, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, Γιώργο Παραπαννήσιο, και Αναστάσιο Πανιώρη, για τον μεν πρώτο το 94% δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που συμβάλει στην σκληραγώγηση των μικρών μαθητών στο κρύο, για τον δεύτερο το 96% πιστεύει ότι έχει σταθερές θέσεις, αφού Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μιλάει επικριτικά για τον δήμαρχο, και Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, στάζει μέλι, κάτι που ισχύει και για τον πρώτο. Τέλος όσο αφορά τον τρίτο, το 99% πιστεύει ότι δεν αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι τις απόψεις του, αφού από την αρχή ήταν όντως δίπλα στον δήμαρχο.

Αντί επιλόγου: «…ειπώθηκαν τόσα ψέματα από την διοίκηση Τσακίρη, που ντράπηκαν και τα ίδια, μιας και δε ντράπηκαν τα στόματα που τα ΄λεγαν…».

Μοίρασε το άρθρο!