ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΞΩΜΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ

Δήλωση Στήριξης: Βασιλικής Ξώμαλη

Αισθητικός – Β. Βρεφονηπιοκόμος

Ονομάζομαι Βασιλική Ξώμαλη, είμαι μητέρα δύο παιδιών κατάγομαι από το Ωραιόκαστρο και κατοικώ εδώ από το 2005.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στα κοινά, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στο πλευρό του Παντελή Σκαρλάτου και την «αν.α.σ.α», μετά από έντονο προβληματισμό για την καθημερινότητά μας αλλά και την πορεία του τόπου μας προς το μέλλον.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως αισθητικός αλλά και ως β. βρεφονηπιοκόμος σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, ανέπτυξε έντονα μέσα μου την κοινωνικότητα αλλά και την ευθύνη που φέρει ο καθένας από μας για την ποιότητα ζωής μας.

Θεωρώ ότι με την κρίση μας, επιλέγουμε αν θα βιώνουμε σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον καθημερινά ή αν θα μένουμε στάσιμοι, θεατές!

Ως πρώην αθλήτρια στίβου, έμαθα να αγωνίζομαι με δυναμισμό και ομαδικό πνεύμα, στοιχεία, τα οποία με καθιστούν ικανή να αγωνιστώ και πάλι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Με τον Παντελή Σκαρλάτο και τα στελέχη της «αν.α.σ.α», μπορούμε να επαναφέρουμε στο Ωραιόκαστρο, την χαμένη του Αίγλη. Μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο!

Βασιλική Ξώμαλη

  • Πτυχιούχος Αισθητικής (Α.Τ.Ε.Ι) θεσσαλονίκης
  • Πτυχιούχος Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων
  • Πρόεδρος Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου
  • Από το 2006 έως και σήμερα διετέλεσα επίσης, πρόεδρος στο 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, αντιπρόεδρος και γραμματέας στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
  • Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου στη Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή

Μοίρασε το άρθρο!