Δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι για το μέλλον του τόπου

Μια φωτογραφία από ένα reality show με τον τίτλο The Bachelor δείχνει το επίπεδο στο οποίο έχει πέσει η ελληνική κοινωνία, αλλά και την υποτίμηση της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειας που τρέφει η ελληνική τηλεόραση στον ελληνικό λαό

Ένας λειτουργικά αναλφάβητος κλαρινογαμπρός και μπροστά του μια wannabe σταρλετίτσα παίρνει κάμψεις, άγνωστο γιατί. Αυτός την κοιτάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και όλοι μαζί δίνουν όσο περισσότερο trash μπορούν σε ζώνες prime time που βλέπουν τα παιδιά μας. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο τηλε-reality στο συγκεκριμένο κανάλι. Σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια υπάρχουν αντίστοιχες εκπομπές – σκουπίδια που προάγουν ότι πιο χυδαίο και σεξιστικό. Τύποι βουτηγμένη στη σαχλαμάρα γεμίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τις τηλεοπτικές εκπομπές και ντύνονται σαν καρνάβαλοι δήθεν να μας διασκεδάσουν με σαχλοτράγουδα, περούκες, γόβες και κουτσομπολιά της κρεβατοκάμαρας.

Άραγε μέχρι που θα φτάσει αυτός ο κατήφορος; Ως πότε θα ανεχόμαστε να τρώμε αμάσητα όλα όσα μας σερβίρει αυτό το σύστημα, αυτό το κύκλωμα των ατάλαντων ηλιθίων που έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις – κλειδιά στη showbiz και στην ελληνική τηλεόραση.

 Όλα αυτά τα σαχλοκούδουνα που περνούν στρεβλά μηνύματα στα μικρά παιδιά για το πώς πρέπει να είναι ο άντρας και πώς πρέπει να είναι η γυναίκα. Πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι έμποροι της μπούρδας να γίνονται ανεκτοί από μια ολόκληρη κοινωνία η οποία τους δίνει νούμερα τηλεθέασης και τους κρατάει στον αφρό;

Μην ψάχνετε να βρείτε γιατί έχει διαλυθεί η ελληνική οικογένεια, γιατί δεν υπάρχουν αξίες, ιδανικά, πρότυπα. Αυτοί οι έμποροι της σαχλαμάρας που σκοτώνουν επί 24ώρου βάσεως την αισθητική μας δημιουργούν συνθήκες πλύσης εγκεφάλου σε μια κοινωνία που παρακολουθεί αποχαυνωμένη τη διάλυση του κοινωνικού ιστού χωρίς καθόλου να αντιδρά.

Σταματήστε να τους δίνετε τροφή και προστατεύστε τα παιδιά σας. Δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι για το μέλλον του τόπου.

”ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ”

Μοίρασε το άρθρο!