ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Σάββα Αναστασιάδη: « Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα νέα παιδιά, πως δεν είναι ντροπή να αγαπάμε την Πατρίδα μας και να το λέμε»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

με Αίσθημα ΕυθύνηςΤο βιβλίο του Σάββα Αναστασιάδη, παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, παρουσία πλήθους κόσμου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια.

Οι πολίτες του Δ. Χαλκηδόνας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα εξαιρετικό πόνημα βασισμένο στις θέσεις , τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του βουλευτή ΝΔ γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα.

Για το βιβλίο μίλησαν ο επίκουρος καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου του ΑΠΘ κ. Μίλτος Σαρηγιαννίδης και ο Στρατηγός Ε.Α. κ. Γιάννης Ζούκας, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Τσουκνιδάς.

Στην ομιλία του ο κ. Σαρηγιαννίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το βιβλίο του Σάββα Αναστασιάδη αποτελεί πράξη λογοδοσίας και υπόσχεση, απέναντι στους κατοίκους της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας της Θεσσαλονίκης. ……..Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με αυτό το βιβλίο ο Σάββας Αναστασιάδης επιβεβαιώνει τη διαφανή και ειλικρινή επικοινωνία που αναπτύσσει με τους ανθρώπους που τον τίμησαν με την ψήφο τους, ενώ παράλληλα προσκαλεί περισσότερους να προσχωρήσουν σε αυτή την έντιμη και ηθική σχέση» και πρόσθεσε,

«Επιπλέον, αποδεικνύει πως εκτός από τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες του, ενδιαφέρεται έμπρακτα και αποτελεσματικά και για την ελληνική εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα. Με άλλα λόγια, αυτό το βιβλίο αναδεικνύει το ενδιαφέρον και τις δράσεις του Σάββα Αναστασιάδη τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, και σκιαγραφεί το πολιτικό ανάστημα του πολιτικού άνδρα που υπηρετεί τον κοινοβουλευτισμό, τιμά την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος και δίνει τους αγώνες του χωρίς να παρεκκλίνει από τις αρχές και τις αξίες του».

Ο Στρατηγός Ε.Α. Κ. Ζούκας, στη δική του τοποθέτηση χαρακτήρισε εξαιρετική την έκδοση και υπογράμμισε ότι ο Σάββας Αναστασιάδης κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πολιτικών που βάζουν το γενικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.

«Θα σας αναφέρω ένα γεγονός και θα καταλάβετε πως λειτουργεί ο Σ. Αναστασιάδης. Το έτος 2012 παρότι υπέστησαν περικοπές και οι βουλευτές στέλνει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και ζητά να γίνουν περαιτέρω περικοπές στις αποδοχές των βουλευτών. Γι αυτό είπα ότι κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πολιτικών που βάζουν το γενικό συμφέρον πάνω από το ατομικό» είπε χαρακτηριστικά

Ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης ανέβηκε τελευταίος στο βήμα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους καταξιωμένους ομιλητές και όλους τους παρευρισκομένους τόνισε μεταξύ άλλων:

« Επειδή πιστεύω ότι ο πατριωτισμός είναι η μόνη δύναμη που πέρα και πάνω από τις διαφορές που έχουμε, είτε αυτές είναι ιδεολογικές, είτε κομματικές, είτε ταξικές, μπορεί να ενώσει όλη την κοινωνία, όταν η Πατρίδα και το έθνος κινδυνεύουν.

Επειδή τα τελευταία χρόνια αριστερές δυνάμεις όπως αυτές που μας κυβερνούν κατάφεραν να ταυτίσουν τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό, να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται να λένε ότι αγαπούν την Πατρίδα τους, ένιωσα την υποχρέωση μέσα από τις δικές μου θέσεις , όπως περιγράφονται στο βιβλίο μου ” με Αίσθημα Ευθύνης” να στείλω στα παιδιά μας το μήνυμα ότι δεν είναι ντροπή να αγαπάμε την Πατρίδα μας και να το λέμε»

« Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με μία κυβέρνηση τυχοδιωκτική , βαθιά διαβρωμένη, εθνομηδενιστών, με μία κυβέρνηση που πανηγυρίζει για την ντροπιαστική πολιτική των επιδομάτων. Ζητάμε εκλογές για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Με κυβέρνηση τη ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να  πάμε την Ελλάδα μπροστά……. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι με συνέπεια τα συμφέροντα τα δικά σας και της Πατρίδας» κατέληξε.

Σάββα Αναστασιάδη «µε Αίσθηµα Ευθύνης» Ξενοδοχείο Ρήχιος στον Σταυρό, την Κυριακή 3 Μαρτίου, ώρα 11:30

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

__MC_SUBJECT__

Μοίρασε το άρθρο!