ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ωραιόκαστρο 16/5/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ημερίδες του Δήμου Ωραιοκάστρου και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το «Δίκτυο Άλφα» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, στις 12/5/2016 στον Δρυμό και στις 13/5/2016 στον Πεντάλοφο.

Τις Ημερίδες προλόγισε η Πρόεδρος η οποία εξήρε το έργο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Στη συνέχεια η ομιλήτρια κ Σπυροπούλου Ελευθερία, κοινωνική και κλινική ψυχολόγος, μίλησε για τις μορφές οικογένειας που συναντάμε σήμερα, για τις απαιτήσεις που έχει ο ρόλος του γονέα από τη γυναίκα και τον άντρα, για τις ανάγκες των παιδιών και κυρίως για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια μπορεί να λειτουργήσει θετικά, συμβάλλοντας στην προστασία των παιδιών από επικίνδυνες συμπεριφορές.

Στην Ημερίδα του Δρυμού συμμετείχαν η χορωδία του ΚΑΠΗ Μυγδονίας και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού.

Στην Ημερίδα του Πενταλόφου συμμετείχαν η χορωδία του ΚΑΠΗ Πενταλόφου και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου.

Μετά τις απονομές των αναμνηστικών που φιλοτεχνήθηκαν αποκλειστικά για τις Ημερίδες της Επιτροπής ακολούθησε μπουφές με τοπικά εδέσματα που προσφέρθηκαν από τις κυρίες των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Τις Ημερίδες τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πατήρ Κωνσταντίνος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Δρυμού, ο Αντιδήμαρχος Μυγδονίας κ Καραστερίου Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ Δίγκαλης Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου και Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων κ Τσακαλίδης Ηρακλής, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δέλτα κ Σκουλαριώτης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας κ Χατζηαντωνίου Βαγγέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Βαμβάκη-Λιμπατέ Χριστίνα και Αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας, ο κ Παναγιωτίδης Χρήστος, ο κ Πολυχρονίδης Ανέστης και ο κ Παραπανήσιος Γιώργος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Δρυμού κ Πατσιαλάς Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Πενταλόφου κ Τερζής Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Ωραιοκάστρου κ Σεκέρκας Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΩ κ Τσολάκης Γιώργος, ο επικεφαλής της ΚΑΠΩ κ Μανουσάκης Δάκης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλιππος Παλαιοκάστρου» ο Πρόεδρος κ Παρπόρης Φώτης και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» η κ Ραφαηλίδου Άννα και γραμματέας της Επιτροπής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα άτομα που βοήθησαν, στήριξαν, αγκάλιασαν και φιλοξένησαν τις Ημερίδες-Εκδηλώσεις μας:

Την κ Σαρίκα Μαρία Διευθύντρια του Λυκείου Δρυμού, τον κ Τσολακίδη Αθανάσιο Διευθυντή του Γυμνασίου Δρυμού και Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου, τον κ Τερζή Χρήστο Διευθυντή του Δημοτικού Πενταλόφου.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού και την Πρόεδρό του κ Καζάκα Μαρία, την χοροδιδάσκαλο κ Καψάλη Ντίνα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου και την Πρόεδρό του κ Σκέμπη Έφη, τους χοροδιδασκάλους κ Καψάλη Γιώργο και κ Καψάλη Ντίνα καθώς και όλες τις χορεύτριες και όλους τους χορευτές όλων των ηλικιών που μας μάγεψαν με την ταυτόχρονη παρουσία τους στους χορούς τους.

Τις χορωδίες του ΚΑΠΗ Μυγδονίας και τον μαέστρο της κ Ρούσση Αχιλλέα και του ΚΑΠΗ Πενταλόφου και τον μαέστρο της κ Κατέλλα-Καζαμία Χαρίση καθώς και όλες τις κυρίες και όλους του κυρίους των χορωδιών που μας ταξίδεψαν με τις υπέροχες φωνές τους.

Τους κυρίους στην ορχήστρα του ΚΑΠΗ Πενταλόφου, Μπουραζάνη Δημήτριο στην κιθάρα, Αθανασιάδη Αβραάμ στο ούτι, Σίκα Παντελή στο μπουζούκι, Φασιανό Γιάννη στο κανονάκι και Μπουραζάνη Γιώργο στο νταούλι.

Την κ Σπυροπούλου Ελευθερία για άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Γεράκη Βικτώρια

 

Εμφάνιση 2.jpg

Εμφάνιση 3.jpg

 

Εμφάνιση 4.jpg

Εμφάνιση 5.jpg

 

 

Εμφάνιση 6.jpg

Εμφάνιση 7.jpg

 

Εμφάνιση 8.jpg

Μοίρασε το άρθρο!