ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

Με επισκέψεις σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας συνέχισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου το πρόγραμμα των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποιεί με Αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Σήμερα επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου κ. Θανάση Χατζηχρήστου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασιλουδίου κ. Δημήτρη Κομμάτα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρούς κ. Κώστα Ανδρονικίδη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρδαμερίου κ. Δημήτρη Δαδάλα, ανταλλάσσοντας μαζί τους σκέψεις και προτάσεις για την ομαλή επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

Ο κ. Καράογλου κατέγραψε σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα κάθε περιοχής ξεχωριστά, επιβεβαιώνοντας την πάγια αρχή του να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στον οδικό χάρτη που μελετά η Κυβέρνηση για το σταδιακό και ελεγχόμενο άνοιγμα της κοινωνίας, της οικονομίας και της εκπαίδευσης.

Στις δηλώσεις του ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή του να παραμένει δίπλα στους συμπολίτες του καθ’όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής θητείας.

«Σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο, λόγω της πανδημίας, επισκέπτομαι Αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄Θεσσαλονίκης και συζητώ μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν», σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι καλούμαστε να ισορροπήσουμε μεταξύ της υγειονομικής κρίσης και της κόπωσης των πολιτών έπειτα από το πολύμηνο lockdown. Η Κυβέρνηση, με σεβασμό στις αποφάσεις των ειδικών επιστημόνων, αναζητά τη χρυσή τομή. Από την πλευρά μου κάλεσα τους συμπολίτες μου να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα της πανδημίας με αυτοσυγκράτηση και μεγαλύτερη αισιοδοξία, δεδομένου ότι σήμερα ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.

Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύονται την ιστορία προσπαθώντας να δώσουν κομματική ταυτότητα στον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη και τους υπόλοιπους ήρωες του 1821, θέλοντας να γράψουν στις Τοπικές τους οργανώσεις τα μέλη της… Φιλικής Εταιρείας για να παραστήσουν τους δήθεν “επαναστάτες”, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μόνη δύναμη ευθύνης και λογικής στη χώρα».

Για το Γραφείο Τύπου

Χρήστος Τσαλικίδης

2310 525545

6945240224

Μοίρασε το άρθρο!