ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη Δ. Μάρδα σε φορείς της Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας τον κο Απ. Τζιτζικώστα επισκέφθηκε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ο κος Δημήτρης Μάρδας, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ενημερωτικών του συναντήσεων. Κύριο θέμα προς συζήτηση, η τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων κυκλοφορίας φορτηγών, άνω των 3,5 τόνων,  στις εθνικές οδούς, τις παράλληλες της Εγνατίας οδού. Η απαγόρευση αυτή προβλέπεται από Απόφαση του Υπ. Μεταφορών του Οκτωβρίου του 2017. Η συνέχιση κίνησης μεγάλων φορτηγών, ιδίως των διεθνών μεταφορών, αποτελεί αιτία πρόκλησης ατυχημάτων στις οδούς αυτές.

Σε δεύτερη συνάντηση με τον δήμαρχό της Καλαμαριάς τον κο Θεοδόση Μπακογλίδη, συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα δυο προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δήμος, στο πλαίσιο της προσπάθειας του με σκοπό την αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα, το οποίο παραχωρήθηκε με πρόσφατο νόμο στο Δήμο, μετά από περιπέτειες δεκαετιών.

Ενόψει της ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου και της ετοιμασίας που έχει αρχίσει, ο κος Μάρδας επισκέφθηκε τον Δ/ντα Σύμβουλό της τον κο Κυριάκο Ποσρικίδη και συζήτησε μαζί του τεχνικά θέματα που αφορούν την ανάδειξη εγχωρίως παραγομένων οχημάτων στους χώρους της ΔΕΘ, ενόψει κάποιων θετικών εξελίξεων που διαγράφονται στον εν λόγω κλάδο και με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη.

Μοίρασε το άρθρο!