ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PFISER HELLAS BAND

SAM_5553SAM_5606SAM_5518SAM_5525
17/3/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PFISER HELLAS BAND

Την Τρίτη 15 Μαρτίου, ζήσαμε μια υπέροχη λαϊκή βραδιά με παλιά ελληνικά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρείας Pfiser Hellas Band. Με την παρουσία τους μας τίμησαν διευθυντές, εκπρόσωποι των εταιρειών και εκπρόσωποι των εργαζομένων της Pfiser από όλη την Ευρώπη.

Πραγματικά όμορφες φωνές, ταλαντούχοι μουσικοί, ξεσήκωσαν το κοινό που πλημμύρισε την αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο. Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. πέρασαν ένα αξέχαστρο δίωρο τραγουδώντας και χορεύοντας. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα νηστίσιμα και μη και άφθονο ποτό, όλα προσφορά της εταιρείας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η προϊσταμένη του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., χαιρετισμό απεύθυναν η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. κα Αντωνιάδου Ειρήνη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Μέριμνας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Αταμιάν Πέτρος. Μετάφραση της παρουσίασης και τον χαιρετισμό στα αγγλικά για τους επισκέπτες μας πραγματοποίησε ο κ. Σαμαράς Γιώργος. Παρευρέθησαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τσακαλίδης Ηρακλής (αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου), Δίγκαλης Θωμάς (αντιδήμαρχος Καλλιθέας), Χατζηαντωνίου Ευάγγελος (πρόεδρος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης) και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. κος Άγγελος Πανούσης.

Ευχαριστούμε πολύ την Pfiser Hellas Band και τους εργαζόμενούς της για την ευγενική αυτή προσφορά τους προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του δήμου μας

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος

Αντωνιάδου Ειρήνη

Μοίρασε το άρθρο!