Δήλωση του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση στο RealOraiokastro για τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας

 

27index

24/08/2016

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της.

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή μας που αρκετές φορές μπορεί να είναι καλύτερη από την πρώτη.
Τα αποτελέσματα στο Δήμο Ωραιοκαστρου , απέδειξαν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας. Ξεκινήσατε όλη αυτή την πορεία έχοντας πάντα δίπλα σας τους γονείς σας από το Δημοτικό, με δασκάλους που σας βοήθησαν στα πρώτα σας βήματα σε μια τρυφερή ηλικία, στην συνέχεια ανοίξατε τα φτερά σας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο με καθηγητές που κάτω από δύσκολες για την εποχή μας συνθήκες, δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Για αυτό λοιπόν οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας,οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς. Ο τόπος μας σας έχει ανάγκη που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθείτε, θα συμβάλλεται  στην ανάπτυξή του.
Το όνειρό σας πραγματοποιήθηκε, χαρείτε την επιτυχία σας και γεμίστε τα φοιτητικά σας χρόνια με εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης στο RealOraiokastro

Δήλωση της Αντωνιάδου Ρένας Προέδρου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για τους επιτυχόντες μαθητές

Δήλωση του Παντελή Πορφυριάδη προέδρου Δευτεροβάθμιας για τους επιτυχόντες μαθητές

Δήλωση της Χριστίνας Βαμβάκη Λιμπαντέ Αντιπροέδρου Δευτεροβάθμιας για τους επιτυχόντες μαθητές

 

Μοίρασε το άρθρο!