Δήλωση Στήριξης της Φωτεινής Κίτσιου στον Παντελή Σκαρλάτο

Δήλωση Στήριξης: Φωτεινής Κίτσιου

Αισθητικός – Μακιγιέζ

Ονομάζομαι Φωτεινή Κίτσιου, είμαι μητέρα τριών παιδιών και κατοικώ στο Παλαιόκαστρο από το 2001.

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου, τον Παντελή Σκαρλάτο και την «αν.α.σ.α», ως τοπική σύμβουλος δημοτικής ενότητας  Ωραιοκάστρου, καθώς ο τόπος μας έχει ανάγκη από την ενεργοποίηση όλων.

Συμμετέχω στο Δ.Σ του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Παλαιοκάστρου, όπου διετέλεσα πρόεδρος και παραμένω  εκλεγμένο μέλος στην θέση του αντιπροέδρου και στο Δ.Σ του συλλόγου γονέων του  2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.  Μέσα από την ενασχόληση μου αυτή, αντιλαμβάνομαι, ότι ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από μεγάλα λόγια αλλά από πράξεις, δεν έχει ανάγκη από κριτική αλλά από συμμετοχή πολιτών που έχουν την διάθεση να προσφέρουν. Η ανιδιοτελής συνεισφορά, με όποιο τρόπο στο κοινωνικό σύνολο, οι σταθερές αξίες και η συλλογικότητα,  είναι  στοιχεία του χαρακτήρα μου, τα οποία με καθιστούν ικανή να ανταπεξέλθω, ως αιρετός  αντιπρόσωπος στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Παντελής Σκαρλάτος, ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου για τον κατάλληλο Δήμαρχο. Είναι τεχνοκράτης, είναι αποτελεσματικός, είναι άμεσος και δημοκρατικός. Γνωρίζει τα θέματα του τόπου και έχει σχέδιο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Η ομάδα της «αν.α.σ.α.» απαρτίζεται από ικανά στελέχη με πραγματική διάθεση για δουλειά.

Αυτή είναι ι η επιλογή μου!

Φωτεινή Κίτσιου

  • Παντρεμένη με τον Γιώργο Μπέσιο, οικονομολόγο , ιδιωτικό υπάλληλο
  • Σπουδές στην αισθητική και το μακιγιάζ
  • Μητέρα τριών παιδιών

 

 

Μοίρασε το άρθρο!