Γ. Καραγιάννης: Θαυμάζουμε και στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες

Στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.

Ο κ. Καραγιάννης συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων, κ. Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο, για τα ζητήματα που αφορούν τις πολύτεκνές οικογένειες.

«Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε στον θεσμό της οικογένειας και ακόμη περισσότερο θαυμάζουμε και στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες. Συγχρόνως θα δώσουμε μάχη για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Η οικογένεια κάθε νεογέννητου παιδιού θα λαμβάνει 2000 ευρώ. Το αφορολόγητο θα αυξάνεται 1000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί. Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που επέλεξαν να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες και να ομορφύνουν τις ζωές τους και την κοινωνία μας» δήλωσε ο κ. Καραγιάννης στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Θεοτοκάτος ευχαρίστησε τον υποψήφιο βουλευτή για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει των εκλογών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Καραγιάννης στηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τη δράση του Συλλόγου Πολυτέκνων, τόσο ως Δήμαρχος Λαγκαδά, όσο και ως αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Από το Γραφείο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο!