«ΓΥΝΑΙΚΑ: Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ»-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γυναίκα: Η αρχή των πάντων» ονομάζεται η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305).

Μέσω αυτής, ο κ. Καράογλου θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στην πολυδιάστατη φύση της γυναίκας που διεκδικεί δυναμικά, εξελίσσεται επαγγελματικά, υπηρετεί με υπευθυνότητα τους στόχους που θέτει και αγωνίζεται για ισότητα και σεβασμό, σε μια κοινωνία που εξελίσσεται ραγδαία.

Στο πλαίσιο αυτό θα καταθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους για το ρόλο του γυναικείου φύλου στο σήμερα, αλλά και για τις νέες προκλήσεις που θέτουν στη ζωή τους, τέσσερις επιτυχημένες και πρωτοπόρες γυναίκες:

-η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου,

-η αρχαιολόγος κα. Κατερίνα Περιστέρη,

-η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της βιομηχανίας «ΜΕΒΓΑΛ»

κα. Μαίρη Χατζάκου

-και η ιδιωτική υπάλληλος, πολύτεκνη, κα. Αποστολία Χατζηζήση.

Την εκδήλωση «Γυναίκα: Η αρχή των πάντων» θα παρουσιάσουν ο κ. Ρένος Χαραλαμπίδης (ηθοποιός- σκηνοθέτης) και η  κα. Νέλλυ Δελή (ηθοποιός-σκηνοθέτης).

Με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η γυναίκα ως παρουσία και αξία είναι ανεκτίμητη. Οφείλουμε, λοιπόν, να την τιμούμε και να τη σεβόμαστε κάθε ημέρα και όχι μονάχα στις 8 Μαρτίου. Αυτό το μήνυμα φιλοδοξεί να μεταφέρει η εκδήλωση που διοργανώνω την Κυριακή, διότι η γυναίκα που γεννά τη ζωή αποτελεί την αρχή των πάντων. Καθήκον κάθε ευνομούμενης πολιτείας είναι να ξεπερνά τις ανισότητες που καταγράφονται ακόμη και σήμερα και να ανατρέπει στερεότυπα προηγουμένων δεκαετιών. Γιατί τη γυναίκα οφείλουμε να την αγαπάμε περισσότερο από τον εαυτό μας».

 

 

Για το Γραφείο Τύπου

Χρήστος Τσαλικίδης

2310 525545

6945240224

Μοίρασε το άρθρο!