Βόλος – ΠΑΟΚ 0-0: Μπλόκο στη Μαγνησία για τον δικέφαλο που είχε το μυαλό στην Κρασνοντάρ

Ο Βόλος υποχρεώσε σε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ, 0-0, με την ομάδα της Μαγνησίας να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κόντρα στον Δικέφαλο που έδειξε να έχει το μυαλό του στην ρεβάνς της Τετάρτης (30/9) με την Κρασνοντάρ για το Champions League.

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει στον Βόλο με το 0-0 να παραμένει μετά από 90 λεπτά αγώνα και την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα να αφήνει ακόμη δύο πόντους στη Μαγνησία.

Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν ακριβώς με την ίδια ενδεκάδα όπως κόντρα στον Άρη πριν μια εβδομάδα στάθηκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος από τον ΠΑΟΚ που έδειξε να έχει το μυαλό του στη ρεβάνς της Τετάρτης για το Champions League με την Κρασνοντάρ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές θέλοντας να δώσει ανάσες στους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Φερέιρα χρησιμοποίησε τους Τσόλακ, Ουαγκέ στο αρχικό σχήμα λίγες μόλις μέρες μετά την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη ενώ έδωσε φανέλα βασικού και στους Νινούα, Βρακά, Περέιρα, Μιχάι παίρνοντας ένα ρίσκο αφού άφησε στον πάγκο ποδοσφαιριστές όπως οι Καντουρί, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλη και Σβαμπ. Οι τέσσερις πρώτοι μάλιστα μπήκαν στο ματς στο δεύτερο μέρος όταν ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και απείλησε αλλά χωρίς να σκοράρει.

Είχε δοκάρι με τον Τσόλακ το οποίο θα μπορούσε να του δώσει τη νίκη και μια τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Πέλκα που δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά από ωραία πάσα του Τσόλακ ο οποίος είχε αρκετές ωραίες ενέργειες.

ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΟΚ πέταξε ένα ημίχρονο καθώς στο πρώτο μέρος με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του και μια “πειραματική” ενδεκάδα έδειξε ασύνδετος και δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά μόνο μια φορά την εστία του Γκαραβέλη. Αντίθετα η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που ουσιαστικά είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να απειλήσει, ακόμα και να προηγηθεί στο παιχνίδι.

Τόσο ο Φερέιρα με τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στο ματς που ακολουθεί με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα και να μην τους ενδιαφέρει η… γκέλα στο Βόλο.  Ουσιαστικά στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε μια μόλις φάση ενώ στο πρώτο 45λεπτο έγινε και μια φάση όπου ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε πέναλτι αλλά ο Τσόλακ ήταν σε θέση οφσάιντ στο πρώτο μέρος κάτι που έδειξε το VAR.

ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ, ΣΥΜΠΑΓΗΣ Ο ΒΟΛΟΣ

Όπως γράψαμε οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ τον έκαναν να είναι ασύνδετος. Στα πρώτα λεπτά οι παίκτες δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλος. Όσο περνούσε η ώρα όμως φαινόταν όλο και καλύτερος αλλά χωρίς να παρουσιάσει το πρόσωπο που μας έχει δείξει στην Ευρώπη.

Από την άλλη η ομάδα του Βόλου ήταν συμπαγής, έπαιξε αρκετά καλά, αρκετά δυνατά, εκμεταλλεύτηκε όλα τα στοιχεία που διαθέτει ως ομάδα και κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια.

 

Μοίρασε το άρθρο!