Βικτόρια Χίσλοπ: Η συγγραφέας από το «Νησί» σε νέα παραγωγή στην ΕΡΤ

Η Βικτόρια Χίσλοπ και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις με τον πρόεδρο της Επιτροπής Προγράμματος της ΕΡΤ, Νίνο Ελματζιόγλου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες παραγωγές όπως το «Νησί» του Mega. Σύμφωνα με τη «Real Life», η νέα σειρά, που αναμένεται να προβληθεί στην ΕΡΤ, θα αποτελεί μεταφορά του νεότερου βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ με τίτλο «Οι Καρτ Ποστάλ», το οποίο επίσης διαδραματίζεται στην Ελλάδα και είναι ένα σύγχρονο έργο με ηρωίδα την Έλι. 

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή. Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της.

Προδημοσίευση: «Όσοι αγαπιούνται» της Victoria Hislop

Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Ωστόσο, το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει. Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της. Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική και καμιά φορά σκοτεινή, η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο.

eeb9fe88d0c846d301604f3d281d714d.png

Το «Καρτ Ποστάλ» δεν θα είναι η μόνη σειρά που σχεδιάζει η κρατική τηλεόραση. Σκοπός είναι να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό μια ολοκληρωμένη πρόταση μυθοπλασίας με τουλάχιστον δύο-τρεις σειρές για τις οποίες γίνονται σκέψεις να αποκτήσουν τη δική τους ζώνη. Τα συγκεκριμένα σχέδια αφορούν την προσεχή σεζόν 2020-2021. 

Μοίρασε το άρθρο!