Βαθμός με… γλυκόπικρη γεύση για τον ΠΑΟΚ στη Γρανάδα

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην “λευκή” ισοπαλία (0-0) με τη Γρανάδα στην Ισπανία, με τον βαθμό να του αφήνει… γλυκόπικρη γεύση στην δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Οι “ασπρόμαυροι” κυριάρχησαν επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και είχαν ως κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Σβαμπ στο 29ο λεπτό. Η ισπανική ομάδα απείλησε ελάχιστα την εστία του Ζίβκοβιτς και φάνηκε να ικανοποιείται περισσότερο με την ισοπαλία.

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι του Φερέιρα στο τιμόνι του Δικεφάλου δεν ήρθε ποτέ, παρά το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς το πάλεψαν με δύο αξιοσημείωτες ευκαιρίες μέχρι τέλους, ενώ θα μπορούσε να σταθεί κανείς και στην επίμαχη φάση με τον Σβαμπ και τον Σάντσες που σήκωσε φωνές διαμαρτυρίας στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων για πέναλτι που ζητήθηκε αλλά δεν δόθηκε!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Βαγιέχο, Γκερμάν, Ερέρα (59’ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόνς (90′ Ντομίνγκες), Μίγια, Μακίς, Πουέρτα, Κένεντι (74’ Σόρος), Σουάρεθ (74’ Μοντόρο).

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο (σ.σ. αρχηγός), Ροντρίγκο (75’ Ουαγκέ), Σβαμπ, Ντόουγκλας, Γιαννούλης, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (69’ Ελ Καντουρί), Τσόλακ (69’ Σφιντέρσκι).

Μοίρασε το άρθρο!