Αυτό χρειάζεται κότσια κύριοι της διοίκησης, που εσείς δεν έχετε

Μία εφημερίδα που λιβανίζει και προσπαθεί να αναστήσει τον πολιτικά τελειωμένο δήμαρχο.

Μια δημοσκόπηση που προσφέρει άφθονο γέλιο.

Μια ερώτηση που μένει χωρίς απάντηση: Μπορεί ένα δημόσιο πρόσωπο που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, να παίζει σε καζίνο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ντέντεκτιβ-ερευνητή, πολλά χρήματα, και μάλιστα με ελάχιστο πόθεν έσχες;

Μια  διοίκηση Τσακίρη που έχει ανάγκη από ενέσεις νίκης για να μπορέσει έτσι να παραμυθιάσει το λαό, και να μας περνάει για ηλίθιους.

Ένα αδελφό, που κάνει επίδειξη μαγκιάς, νομίζοντας ότι τον φοβόμαστε. Όχι, δεν τον φοβόμαστε. Όλα τα έχουμε κατά καιρούς καταγραμμένα, να πάνε αν χρειαστεί στον εισαγγελέα.

Απλά ρωτάμε τους κύριους της διοίκησης. Θα τολμήσετε να βγάλετε ένα ψήφισμα για να καταδικάσετε τον αδελφό του δημάρχου σας, για τις επιθέσεις που δέχεται η τοπική ενημέρωση; Αυτό όμως χρειάζεται κότσια, που εσείς δεν έχετε. 

Και φυσικά δεν έχετε τα κότσια, ούτε να διοικήσετε, γιατί είσαστε ένα πολιτικό συνονθύλευμα ανθρώπων, που κάποιοι, -βλέπε Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδη- μιλούσατε γι αυτούς με τα χειρότερα και απαξιωτικά λόγια, και κάποιοι άλλοι, -βλέπε Παπακωνσταντίνου, Καταρτζή, Παραπαννήσιο- μιλούσαν αυτοί με τα χειρότερα και απαξιωτικά λόγια για εσάς.

Αν το καταλάβατε, η Δημοτική σας παράταξη ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ, έχει πολιτικά πεθάνει, γιατί οι ψηφοφόροι σας γύρισαν την πλάτη. Το ”νέο” που πρεσβεύατε, ήταν πιο ”παλιό” και από την εποχή των δεινοσαύρων.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ RealOraiokastro.gr

Μοίρασε το άρθρο!