Αυτή είναι η λίστα των παικτών που δήλωσε ο ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το Europa League και η ΑΕΚ για το Champions League – Ποιοι “κόπηκαν”

Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν στην UEFA την λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα σε Τσέλσι, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Βίντι για την φάση των ομίλων του Europa League.

Στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίκου Καρέλη και Αλίν Τόσκα, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Γλύκος, αλλά και οι Χάρης Χαρίσης και Λάζαρος Λάμπρου που πήραν μεταγραφή σε Κόρτραϊκ και Φορτούνα Σιτάρντ αντίστοιχα.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τόσκα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ακπόμ, Ζαμπά, Ουάρντα, Καρέλης, Πρίγιοβιτς.

Τη λίστα ενόψει των προσεχών ευρωπαϊκών του αναμετρήσεων παρέδωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA. Σε αυτήν συγκαταλέγονται τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων Γιάγια Τουρέ, Ναουέλ και Ζοσέ Σα.

Αντίθετα, στην λίστα μπαίνει και ο Τουρέ αλλά και ο Πορτογάλος γκολκίπερ Σα.Ο Σκαφίδας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και ο Ανσαριφάρντ που πάει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, τέθηκαν φυσιολογικά εκτός.

Στη λίστα παρέμειναν οι Νικολάου και Ανδρούτσος, που τελικά παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά:

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

1. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 22. Ανδρέας Γιαννιώτης, 93. Ζοσέ Σα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

21. Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35. Βασίλης Τοροσίδης, 26. Γιάγκος Βούκοβιτς, 66. Πάπε Σισέ, 25. Ρόντερικ Μιράντα, 23. Λεονάρντο Κούτρης, 20. Γιασίν Μεριά, 14. Ομάρ Ελαμπντελαουί 77. Δημήτρης Νικολάου

ΜΕΣΟΙ

5 Ανδρέας Μπουχαλάκης, 4. Μαντί Καμαρά, 6. Μπίμπαρς Νάτχο, 8. Θανάσης Ανδρούτσος, 12. Γκιγιέρμε, 7. Κώστας Φορτούνης, 19. Μάριος Βρουσάι, 56. Ντάνιελ Ποντένσε, 11. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 10. Γιάννης Φετφατζίδης, 42. Γιάγια Τουρέ, 17. Ναουέλ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

9. Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 18. Αχμέντ Χασάν.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο Χρήστος Αλμπάνης είναι οι δύο απόντες από τη λίστα που υπέβαλε η ΑΕΚ στην UEFA με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στον 5ο όμιλο του Champions League.

Στη συνολική λίστα επιτρέπονται έως τρεις αλλαγές (όχι προσθήκες) κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι παίκτες που δηλώθηκαν, είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Μοίρασε το άρθρο!