Αστικού τύπου θα είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στις γραμμές του ΟΑΣΘ

 

Αστικού τύπου, μέχρι 10 ετών, με 3 πόρτες, 95 θέσεων, με ράμπες ΑΜΕΑ και θέσεις αναπήρων θα είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, που θα βγουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης στα τέλη Φεβρουαρίου, βάσει της σύμβασης με τον ΟΑΣΘ δήλωσε στον Focus FM ο διευθύνων σύμβουλος ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

Μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ο κ.Τόσκας εξέφρασε την ελπίδα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ να μην υλοποιήσουν την “απειλή” τους για προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ, ενώ πρόσθεσε πως η σύμβαση αυτή ήταν το ενδεδειγμένο μέτρο, καθώς ο ΟΑΣΘ δεν μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες.

 Απαντώντας σε ερώτηση για τις ενστάσεις των εργαζομένων, ότι το κόστος της σύμβασης είναι υπέρογκο, είπε, ότι ο ΟΑΣΘ έχει ξεκινήσει διαδικασίες να αγοράσει 200 λεωφορεία. “Για ποιο λόγο να αρνούμαστε τη δίκαιη λύση, την πρόσθετη παροχή υπηρεσίας ; Να γνωρίζουν όλοι, ότι ο ΟΑΣΘ κοστίζει 2,5 φορές περισσότερο όταν κυκλοφορεί τα οχήματά του από το ΚΤΕΛ”, πρόσθεσε ο κ.Τόσκας.

Μοίρασε το άρθρο!