ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ: Κοιτάμε το σήμερα και πιο πολύ κοιτάμε το αύριο του δήμου Ωραιοκάστρου

 politeia-me-orama-220x126

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η πόλη μας αυτή που όλοι ονειρευόμαστε». Με τα λόγια αυτά o επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» και δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης άνοιξε την ομιλία του, παρουσία των μελών και φίλων της παράταξης της ενότητας της Μυγδονίας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου θα συνεχίσει τις προσπάθειες παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν.

Αναφερόμενος στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής «όπως στην καθημερινότητα του πολίτη, στην κοινωνική πολιτική, τα σκουπίδια, το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση, τις λακκούβες, και άλλα πολλά εξακολουθούν να είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιφερειακό  διαμέρισμα εξακολουθούν να χρειάζονται ουσιαστικές παρεμβάσεις. Εξακολουθούν να χρειάζονται δράσεις με σχέδιο και πρόγραμμα, που θα οδηγήσουν σε χειροπιαστά αποτελέσματα.  Οι πολίτες  περιμένουν από όλους μας να δοθούν λύσεις  στα προβλήματα τους. Δεν τους αρκούν, ούτε χρειάζονται αναλύσεις καφενείου και υψηλή πολιτική. Δουλειά και αποτελέσματα. Αυτά θέλουν.», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, ενώ στη συνέχεια της ομιλίας του σημείωσε χαρακτηριστικά:

 «Στις προηγούμενες εκλογές δώσαμε όλοι μαζί έναν έντιμο αγώνα, με πρόγραμμα, με όραμα, με θέσεις, χωρίς ύβρεις, συκοφαντίες.  Γι αυτό μας τίμησαν οι συμπολίτες μας δίνοντάς μας την πρώτη  θέση, για να κοιτάμε το σήμερα και πιο πολύ να κοιτάμε το αύριο του δήμου Ωραιοκάστρου». Θα μείνουμε μακριά από αντιπαλότητες, φτηνούς λαϊκισμούς, κενές υποσχέσεις και οτιδήποτε νοσηρό φέρνει μαζί του το χθες. Η παράταξη έχει  ανθρώπους που πάλεψαν , που έτρεξαν όλοι μαζί  και αυτό είναι κάτι που σας το οφείλω. Είσαστε  όλοι σας  πολύ σημαντικοί και το αναγνωρίζω, γι αυτό και σας υπολογίζω όλους. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Ζούμε στην δυσκολότερη εποχή από την ημέρα που αναλάβαμε και τα προβλήματα είναι πολλά και χρειαζόμαστε τους πάντες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε υπηρέτες όλων των δημοτών, η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους ».

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες δύο συναντήσεις στην Καλλιθέα και στο Ωραιόκαστρο

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Μοίρασε το άρθρο!