Αστέριος Γαβότσης από την Λητή: Για μας, η επόμενη μέρα στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει ήδη ξεκινήσει από σήμερα

«Οι δημότες μας έδωσαν την δύναμη το 2014 να φέρουμε έργα 50 εκατ. ευρώ στον τόπο μας. Τώρα θα μας δώσουν την δυνατότητα αυτά τα χρήματα να γίνουν όλα έργα και να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ. Δίνουμε νέα ώθηση στην διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου με νέους υποψήφιους, καθώς και με τη συμμετοχή περισσότερων γυναικών. Για μας, η επόμενη μέρα στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει ήδη ξεκινήσει από σήμερα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μιλώντας στην Λητή.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε προωθήσει έργα υδροδότησης, προκειμένου να φτάσει καθαρό νερό σε Λητή και Δρυμό. Προχωρούμε σε παρεμβάσεις όπως η άμεση αντικατάσταση του δικτύου, με την επεξεργασία και τον καθαρισμό του νερού και την κατασκευή νέων δεξαμενών για να μπορούν να τροφοδοτούνται Μελισσοχώρι, Δρυμός και Λητή με επαρκείς ποσότητες καθαρού νερού.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο για την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των μετακινήσεων και των μεταφορών, κατασκευάζοντας τους κόμβους της Μυγδονίας.

Στην περιοχή της Μυγδονίας υλοποιήθηκαν:

Δύο νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου

Επιλύθηκαν τα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών με την απευθείας σύνδεση της Μυγδονίας με το κέντρο

Αλλαγή κάδων απορριμμάτων και παρεμβάσεις στον εξοπλισμό καθαριότητας, ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας

Έργα ασφαλτόστρωσης

Κατασκευή Κυκλικού Κόμβου Λητής-Δρυμού

Μεγάλες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Λύκειο, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό Σχολείο και στους Παιδικούς Σταθμούς της περιοχής, καθώς έγιναν εκτεταμένες συντηρήσεις, επιδιορθώσεις, προμήθειες εποπτικού εξοπλισμού κα. Ειδικά για τους παιδικούς σταθμούς, τρεις παιδικοί σταθμοί στην Μυγδονία είναι πλέον πλήρως ανανεωμένοι.

Ο Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης κατέληξε λέγοντας πως ο Δήμος Ωραιοκάστρου διαθέτει έναν ρεαλιστικό και πλεονασματικό προϋπολογισμό για το 2019 και δύναται πλέον να εξετάσει μειώσεις των δημοτικών τελών.

Μοίρασε το άρθρο!