“Από το Πάθος στην Ανάσταση”– Ένα ξεχωριστό μουσικό ορατόριο που διοργανώθηκε στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, μέσα από τους ύμνους της εκκλησίας μας σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα, το Μουσικό – Αφηγηματικό Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα με τίτλο: «Από Το Πάθος στην Ανάσταση», που στην ουσία είναι η υποδοχή της Μεγάλης Εβδομάδας  με  τα Πάθη του Κυρίου και η αναμονή της Ανάστασης.

Το οδοιπορικό διοργάνωσε ο Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας,με την χορωδία του Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου Αμπελοκήπων και κλιμάκιο Ιεροψαλτών,με Χοράρχη τον Γιώργο Μπαλάσκα,και σκηνοθεσία της Νέλλυ Δελή με την συνταρακτική ερμηνεία της.Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Χρήστος Σαραμούρτσης.

Μετά το πέρας του οδοιπορικού ο πατέρας Στυλιανός απηύθυνε χαιρετισμό.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης,ο βουλευτής της Β περιφέρειας Σάββας Αναστασιάδης,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πέτρος Αταμιάν,η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α,Ω. Ρένα Αντωνιάδου,ο πρόεδρος του τοπικού Νεοχωρούδας Χρήστος Ζέγος,και ο πρόεδρος του τοπικού Μελισσοχωρίου Σάκης Γκάτσης.

πηγή PoliteiaMeOrama.gr

φωτογραφίες PoliteiaMeOrama.gr και  Ι.Ν.Αγίου Νικολάου 

 

Μοίρασε το άρθρο!