Απόφαση βόμβα της FIFA: Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη, πληρώνει πάνω από 1 εκατ. ευρώ!

Απόφαση-βόμβα για τους Θεσσαλονικείς από την παγκόσμια ομοσπονδία. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «After» του SDΝΑ, έφτασε στην ΕΠΟ έγγραφο από τη FIFA που καθιστά “τελική και δεσμευτική” την απαγόρευση μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης, αφού παρήλθε η προθεσμία των 10 ημερών χωρίς να γίνει καμία κίνηση από τους “κίτρινους”. 

Η “καμπάνα” της παγκόσμιας ομοσπονδίας αφορά σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, με το αρχικό ποσό της οφειλής να φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους να “τρέχουν” από το 2012, ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ! Κι αν δεν το κάνει άμεσα, δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο.  

 Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το θέμα δεν “έσκασε” τώρα για την “κίτρινη” ΠΑΕ, αλλά είναι γνωστό εδώ και μήνες. Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου υπήρξαν οχλήσεις από τη FIFA για τις παλιές “πληγές” της ομάδας, ενώ ακολούθησαν και νέες τον Νοέμβριο, αλλά προφανώς θεωρώντας ότι αφορούν την παλιά ΠΑΕ, τις αγνόησαν στον Άρη, για να φτάσουμε τελικά στην απαγόρευση μεταγραφών. 

Να προσθέσουμε ότι η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας κάνει λόγο για απαγόρευση μεταγραφών και στον Ασπρόπυργο, ομάδα που συμμετέχει στη Football League. 

Βεβαίως η εν λόγω απόφαση ανοίγει τον “Ασκό του Αιόλου” και για όλες τις ομάδες που στο παρελθόν διαλύθηκαν και στη συνέχεια επανήλθαν στο προσκήνιο με νέο ΑΦΜ, αφού κατά τη FIFA και ο σημερινός σύλλογος αποτελεί συνέχεια της παλιάς εταιρείας. 

Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από… μετέωρη, καθώς για να καταστεί ενεργή θα πρέπει ο Άρης ρυθμίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ιδιαίτερα μεγάλη οφειλή για τα οικονομικά του συλλόγου. 

Ως εκ τούτου, ήταν και ορθή η κίνηση των “κιτρίνων” να αποκλείσουν την τελευταία στιγμή τον διεθνή επιθετικό από το παιχνίδι με τη Λάρισα, σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με βαριές ποινές, αν προχωρούσαν σε καταγγελία οι “βυσσινί”. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΔΕΛΑΚΗΣ

Μοίρασε το άρθρο!