Αντιπαράθεση ΝΔ – Βαξεβάνη

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Βαξεβάνη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, με τον δημοσιογράφο να απαντά μέσω του documentonews.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά του κ. Βαξεβάνη για παράνομες ηχογραφήσεις, θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία του αγαπημένου δημοσιογράφου του Μαξίμου για τις παρακρατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Ίσως να επικαλεστεί και αυτός “δυνατό μνημονικό” που του επιτρέπει να θυμάται τα πάντα απ´ έξω, όπως μας είπε και ο έτερος αγαπημένος του Μαξίμου, κ. Πολάκης στην πρόσφατη συνομιλία του με τον κ. Στουρνάρα».

Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη

O Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος οφείλω να παραδεχθώ πως έχει δεινοπαθήσει από τις αποκαλύψεις του Documento, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει πως η άποψη που έχει για τον εαυτό του δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένας δειλός που χρησιμοποιεί το κόμμα της ΝΔ, είτε για να καλύψει τους παιδεραστές φίλους του, είτε τους χρηματοδότες της γυναίκας του και φυσικά, για να χτυπήσει αυτόν που κάνει τις αποκαλύψεις.

Κύριε Μητσοτάκη, αν εγώ είχα και κάλυπτα φίλο που βίαζε δεκαπεντάχρονα, κουμπάρο που είναι στη φυλακή για απάτες και κολλητό το Χριστοφοράκο, θα είχα ανοίξει λαγούμι για να κρυφτώ. Δεν θα μίλαγα για διώξεις (και μάλιστα μεθοδευμένες) άλλων

Την Κυριακή κύριε Μητσοτάκη μην ξεχάστε το Documento. Περιγράφει τις παρέες σας που δείχνουν και ποιος είσαστε.

Υ.Γ. Φυσικά και θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη, εναντίον της ΝΔ (για μια ακόμα φορά), επειδή αφήνει να εννοηθεί ότι εγώ κατέγραψα ηχητικό”.

Μοίρασε το άρθρο!