ΑΛΩΒΗΤΟΣ “ΠΕΡΑΣΕ” ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

Με τους 3 βαθμούς της νίκης έφυγε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού από τα Μουδανιά την Κυριακή 21/10/2018, αφού κέρδισε την τοπική ομάδα με 1–3(18-25)(25-23)(25-27)(16-25) και κατάφερε έτσι να ξεχωρίσει μετά από 3 αγώνες χωρίς απώλεια βαθμού, στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, μπορεί να στέλνουν τον Μυγδονιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μαρτυρούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με επικίνδυνους αντιπάλους. Στα Μουδανιά, μπορεί να ήταν μία κακή ημέρα αγωνιστικά για τις Πορτοκαλί, αλλά και τα κορίτσια του ΠΟ Μουδανιών εκμεταλλεύτηκαν με ευκολία κάθε ευκαιρία για να πάρουν πόντους και σετ, δείχνοντας χαρακτήρα, συνοχή και μαχητικότητα. Η συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος φαίνεται ότι θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Η κα Τρύψια και τα κορίτσια της θα χρησιμοποιήσουν το μικρό αγωνιστικό κενό της Εθνικής εορτής για φιλικούς αγώνες και προετοιμασία, ώστε να υποδεχθούν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό την Τετάρτη 31/10/2018 στο ΔΓ Μυγδονίας, την ομάδα της Αναγέννησης Ν.Ρυσίου.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μυλωνά Άννα (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη, Θεοτή Αντωνία, Αξάρη Αναστασία, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Λάκη Μαρία (L), Βεζύρη Ιωάννα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λεούδη Μηλένα, Χατζηαστερίου Μαρία, Γιάμπαστου – Πουλέκα Κατερίνα, Καραντάκη Δήμητρα.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: (Πάνκου Ευγενία) Κουκοράβα Μαρία (C), Δραγωμανίδου Δέσποινα, Επίκουρου Στέλλα, Ευγενίου Εύη, Τζάχο Ντέα, Ηλιάδου Ιωάννα, Ρεΐζογλου Φωτεινή (L), Γιαννόγλου Όλγα, Ατματζίδου Εύα, Σταμπουλή Κατερίνα, Καραπέτσα Αφροδίτη, Γιόλλα Μαρία.

 

Μοίρασε το άρθρο!