Ακόμα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο

 

Ακόμα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 59.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 99, την Παρασκευή (03/04/2020), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 1.613. Στα συνολικά κρούσματα περιλαμβάνονται και 119 κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται σε καραντίνα στον Πειραιά.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 92 είναι διασωληνωμένοι, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη. Παράλληλα, έντεκα ασθενείς κατάφεραν να βγουν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το τελευταίο 24ωρο.

 

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι κοινό στοίχημα» είπε χαρακτηριστικά ο Ν.Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε, κατά την τακτική ενημέρωση των ιατρικών συντακτών για τον κορονοϊό στο υπουργείο Υγείας, επιβάλλονται νέοι περιορισμοί κυκλοφορίας σε δύο περιοχές της Πάτρας αλλά και την παραλία του Βόλου.

Για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο υφυπουργός δήλωσε πως έχουν οριστικοποιηθεί τα μέτρα μετακίνησης των επιβατών που είναι αρνητικοί στον Covid-19. Επίσης, όπως είπε τα δύο αμφιλεγόμενα δείγματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν ξανά, ήταν αρνητικά.

Μοίρασε το άρθρο!